her türlü tartarlar bu pegasus veya farklı bir şirkete bazlı değişen bir şey değil ona göre uçakların kargolarında yer değişikliği yapılıyor ağır kargolar ile hafif kargoların uçağın ağırlık merkezini bozmaması için bazen yolcu değişikliğine kadar gidebiliyor çok dengesizlik olursa, o yüzden prosedür gereği tartmak zorundalarMerhaba SAW dan pegasus ile üsküp uçuşum olacak 3kg bagaj hakkım var onu yetirmeye çalışacağım pegasus bu bagajı tartıyor mu 5,6kg olsa sorun olur mu deneyimleyen var mı
Bahsettiğiniz 3kg koltuk altı çanta hakkı mı ?Merhaba SAW dan pegasus ile üsküp uçuşum olacak 3kg bagaj hakkım var onu yetirmeye çalışacağım pegasus bu bagajı tartıyor mu 5,6kg olsa sorun olur mu deneyimleyen var mı
Teşekkürler mümkün olduğunca 3kg yapayım o zaman ekstra sığmazsa şansımı zorlayımBahsettiğiniz 3kg koltuk altı çanta hakkı mı ?
Eğer öyleyse tamamen şans Ben iki kere bindim ikisinde de tartılmadı kabin hakkı vs sorulmadı.
Olmadı tartılırken ağır olan şeyleri üstünüze giyin Ben o riski almıştım 8kg çantayla girdim kimse tartmadı hem gidişte hem dönüşteTeşekkürler mümkün olduğunca 3kg yapayım o zaman ekstra sığmazsa şansımı zorlayım
Kabin hakkım yoktu ama kabinler boştu kimsede bakmadığından kabine attımOlmadı tartılırken ağır olan şeyleri üstünüze giyin Ben o riski almıştım 8kg çantayla girdim kimse tartmadı hem gidişte hem dönüşte
aralıkta bosnaya şubatta danimarkaya uçtum ikisinde de kontrol etmedi tamamıyla şans işi ben riske etmemek için ikisinde de 3kgyi geçmemiştim. bu arada sawda etmeyip üsküpte etme ihtimalleri de oluyor bilgin olsun.Merhaba SAW dan pegasus ile üsküp uçuşum olacak 3kg bagaj hakkım var onu yetirmeye çalışacağım pegasus bu bagajı tartıyor mu 5,6kg olsa sorun olur mu deneyimleyen var mı
Teşekkürler bende riske etmeyip 3kg yapmaya çalışacağımaralıkta bosnaya şubatta danimarkaya uçtum ikisinde de kontrol etmedi tamamıyla şans işi ben riske etmemek için ikisinde de 3kgyi geçmemiştim. bu arada sawda etmeyip üsküpte etme ihtimalleri de oluyor bilgin olsun.
lowcostlar işlerini ucu ucuna hallettikleri için genelde tartmaya vakitleri olmuyor zaten yaşadıkları 1dk gecikme dolar üzerinden yüksek zarara uğratıyorTeşekkürler bende riske etmeyip 3kg yapmaya çalışacağım