Neler Yeni

Pegatron Sistem Ram Takviyesi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şuan aklıma geldi şuan kargoda da ramler yalnız benim bilgisayardaki ramlerle bu satın aldığım ramlerin uzunlukları farklı sanki bu yeni aldıklarım slota sığacak mı acaba?
Nasıl yani ? Aynı modelse sığar.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
''Aynı CL , DDR ve Mhz değerine sahip RAM takabilirsin , marka model farketmez.'' yazmıştınız önceki bir yorumunuzda model olarak farklı aldım ben de zaten elixir bulamadığımdan benim kasadakiler elixir aldıklarım kingston neyse artık geldi mi görücez

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
Ramlar dün geldi daha takmadım şöyle bir sorum var şimdi 4 tane ram slotu şuanda (2GB)dolu boş (2GB)dolu boş olarak takılı bu ramlari takarken direk bu boş kısımlara taksam olur mu yoksa bu eski 2gb ramlari yan yana yeni aldığım ramleri yan yana şeklinde mi koymam lazım birde biostan bir işlem yapmama gerek yok herhalde?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
Tamamdır sistem özelliklerinden baktım 8GB yazıyor. Yalnız CMD den kontrol ettim bu ramlerin serial number ve partnumberı gözükmüyor yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır ramler sorunsuz çalıştı elhamdülillah. İlgilendiğin için çok teşekkürler

Son düzenleme:

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tamamdır sistem özelliklerinden baktım 8GB yazıyor. Yalnız CMD den kontrol ettim bu ramlerin serial number ve partnumberı gözükmüyor yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır ramler sorunsuz çalıştı elhamdülillah. İlgilendiğin için çok teşekkürler
Geç gördüm kusura bakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731
Son üye