Penguen mi olmak isterdiniz horoz mu?

Seçiniz

• Penguen

• Horoz

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,136
Yarın sabah kalkacaksınız ve doğal ortamlarında iki hayvancağızdan biri olacaksınız. Penguen mi olmak isterdiniz horoz mu?
Görevler: Penguen seçenler her gün balık avlayacak. Horoz seçenler her sabah üürü üüüü yapacak.

Yarın sabah kalkacaksınız ve doğal ortamlarında iki hayvancağızdan biri olacaksınız. Penguen mi olmak isterdiniz horoz mu?
Görevler: Penguen seçenler her gün balık avlayacak. Horoz seçenler her sabah üürü üüüü yapacak.

Yenilme riskini alan horozu seçebilir. 🤣 Penguenden devam.

Kesilmiceksem horoz, penguen olup karda kışta yaşamanın ne mantığı var ortam kötü bi kere :D Horoz olursak tavuklarla fan fin fon akar

Şimşek McQueen (zaten şimşek McQueen'im 😜😜🤪🤪😛😛😛)

Niye penguenler Fin fon yapmıyor mu 😡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçmasını bilene hayat kolay hocam
Horoz olursan haremin oluyor dostum o taraftan bak :)

Horoz olursan haremin oluyor dostum o taraftan bak :)
3 günlük haremden hayır gelmez kesilip gidiyorsun tek amacın insanlığa hizmet etmek insanların yemek eksiğini gidermek başka bir işe yaramıyor sabah ötüşün bir işe yaramıyor alarm var penguen olsan her gün fok balıklarını maymun ediyorsun sürekli kayıyorsun eşine çocuğuna bağlısın ve en önemlisi Zülfikarın toplarına denk

horoz. nedeni bende kalsın

Horoz olurdum bütün kümesi elden geçirirdim.

3 günlük haremden hayır gelmez kesilip gidiyorsun tek amacın insanlığa hizmet etmek insanların yemek eksiğini gidermek başka bir işe yaramıyor sabah ötüşün bir işe yaramıyor alarm var penguen olsan her gün fok balıklarını maymun ediyorsun sürekli kayıyorsun eşine çocuğuna bağlısın ve en önemlisi Zülfikarın toplarına denk
Horozda her gün kayıyor 😀

Geri