Neler Yeni

Penseyi nasıl düzeltirim

YazılımKafa

80+ Silver
Resimdeki kemer pensesini aldım. Ama pense yamuk olduğu için uç kısmı demirin kenarına vuruyor bu yüzden kemeri düzgün delmiyor. Bunu düzeltme şansım varmı sizce?

Ekler

• 20240922_004316.jpg
    20240922_004316.jpg
    729.4 KB · Hit: 50

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Resimdeki kemer pensesini aldım. Ama pense yamuk olduğu için uç kısmı demirin kenarına vuruyor bu yüzden kemeri düzgün delmiyor. Bunu düzeltme şansım varmı sizce?
Yandan kastırmayı denedin mi? Elinle falan

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Denedimde olmuyor. Sıcak suyla vs olur mu acaba
Onu bir tahta bir çekiç ile düzeltirsin penseyi yere koy tahtayı yamuk yere koy çekiç ile kırmadan sağlam sağlam vur arada tahta olcak ama aksine kırar ve çok büker
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu bir tahta bir çekiç ile düzeltirsin penseyi yere koy tahtayı yamuk yere koy çekiç ile kırmadan sağlam sağlam vur arada tahta olcak ama aksine kırar ve çok büker
Tahta darbeden gelen zararı emer

YazılımKafa

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahta darbeden gelen zararı emer
Mantıklı ama evde çekiç yok. Ev koşullarında bir çözüm bulacağım inşallah

YazılımKafa

80+ Silver
Tahta varsa iki tahta varsa birini çekic yap işte veya kaldırım taşı ile vur
Tahtada yok. Sıradan bir şehir evi. Köy evi olsa dediğin malzemeler olurda burda yok. Evdeki malzemelerden sağlam bir şey bulup denerim. Benim aklıma sıcak su fikri gelmişti acaba daha kolay olur mu diye ama çokta sanmıyorum. Bunun malzemesi ne bilmiyorum ama demir sonuçta. Suyla bükülecek gibi durmuyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Tahtada yok. Sıradan bir şehir evi. Köy evi olsa dediğin malzemeler olurda burda yok. Evdeki malzemelerden sağlam bir şey bulup denerim. Benim aklıma sıcak su fikri gelmişti acaba daha kolay olur mu diye ama çokta sanmıyorum. Bunun malzemesi ne bilmiyorum ama demir sonuçta. Suyla bükülecek gibi durmuyor
Yok su sadece genleşme yapar sıcak soğuk diye başka işe yaramaz ama tavsiyem bi sanayiye git ustam şuna bi iki çekiç şallar mısın be de o yapar belki elektrikçide yapar bildiğin varsa

YazılımKafa

80+ Silver
Yok su sadece genleşme yapar sıcak soğuk diye başka işe yaramaz ama tavsiyem bi sanayiye git ustam şuna bi iki çekiç şallar mısın be de o yapar belki elektrikçide yapar bildiğin varsa
Eyvallah . Yarın gündüz biraz uğraşayım bakayım yapabilecek miyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom