YazılımKafa
80+ Silver
Resim yokResimdeki kemer pensesini aldım. Ama pense yamuk olduğu için uç kısmı demirin kenarına vuruyor bu yüzden kemeri düzgün delmiyor. Bunu düzeltme şansım varmı sizce?
Ekledim. Başka mesaja bakarken unutmuşumResim yok
Yandan kastırmayı denedin mi? Elinle falanResimdeki kemer pensesini aldım. Ama pense yamuk olduğu için uç kısmı demirin kenarına vuruyor bu yüzden kemeri düzgün delmiyor. Bunu düzeltme şansım varmı sizce?
Denedimde olmuyor. Sıcak suyla vs olur mu acabaYandan kastırmayı denedin mi? Elinle falan
Onu bir tahta bir çekiç ile düzeltirsin penseyi yere koy tahtayı yamuk yere koy çekiç ile kırmadan sağlam sağlam vur arada tahta olcak ama aksine kırar ve çok bükerDenedimde olmuyor. Sıcak suyla vs olur mu acaba
Tahta darbeden gelen zararı emerOnu bir tahta bir çekiç ile düzeltirsin penseyi yere koy tahtayı yamuk yere koy çekiç ile kırmadan sağlam sağlam vur arada tahta olcak ama aksine kırar ve çok büker
Mantıklı ama evde çekiç yok. Ev koşullarında bir çözüm bulacağım inşallahOnu bir tahta bir çekiç ile düzeltirsin penseyi yere koy tahtayı yamuk yere koy çekiç ile kırmadan sağlam sağlam vur arada tahta olcak ama aksine kırar ve çok büker
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahta darbeden gelen zararı emer
Tahta varsa iki tahta varsa birini çekic yap işte veya kaldırım taşı ile vurMantıklı ama evde çekiç yok. Ev koşullarında bir çözüm bulacağım inşallah
Tahtada yok. Sıradan bir şehir evi. Köy evi olsa dediğin malzemeler olurda burda yok. Evdeki malzemelerden sağlam bir şey bulup denerim. Benim aklıma sıcak su fikri gelmişti acaba daha kolay olur mu diye ama çokta sanmıyorum. Bunun malzemesi ne bilmiyorum ama demir sonuçta. Suyla bükülecek gibi durmuyorTahta varsa iki tahta varsa birini çekic yap işte veya kaldırım taşı ile vur
Yok su sadece genleşme yapar sıcak soğuk diye başka işe yaramaz ama tavsiyem bi sanayiye git ustam şuna bi iki çekiç şallar mısın be de o yapar belki elektrikçide yapar bildiğin varsaTahtada yok. Sıradan bir şehir evi. Köy evi olsa dediğin malzemeler olurda burda yok. Evdeki malzemelerden sağlam bir şey bulup denerim. Benim aklıma sıcak su fikri gelmişti acaba daha kolay olur mu diye ama çokta sanmıyorum. Bunun malzemesi ne bilmiyorum ama demir sonuçta. Suyla bükülecek gibi durmuyor
Eyvallah . Yarın gündüz biraz uğraşayım bakayım yapabilecek miyim.Yok su sadece genleşme yapar sıcak soğuk diye başka işe yaramaz ama tavsiyem bi sanayiye git ustam şuna bi iki çekiç şallar mısın be de o yapar belki elektrikçide yapar bildiğin varsa