Hayır kardesım bende pek fazla anlamıyorum taktım sadece o sekılde kullanıyorumhız ayarını falan değiştirdinmi kaç rpm de çalışıyor seninki
O sarsılma diye bahsettiğin ilk açıldığında fan zaten yavas dönüyor oyunlarw gırdıgınde falan hızlanıyor onu kast edıyor olmayasın?senin fanda da boştayken ortası hafif sarsılıyor mu
boştayken yavaş çalışıyor ve biraz sarsılıyor ama yüke sokunca fan hızlanıyor geçiyor ama hızlanıncada fazla ses geliyorO sarsılma diye bahsettiğin ilk açıldığında fan zaten yavas dönüyor oyunlarw gırdıgınde falan hızlanıyor onu kast edıyor olmayasın?
Ses yok bendeboştayken yavaş çalışıyor ve biraz sarsılıyor ama yüke sokunca fan hızlanıyor geçiyor ama hızlanıncada fazla ses geliyor
bende var işte niye var bilmiyorumda teste soktum stok fanda 98 olup kapanmıştı pc bunda en fazla 71 oldu birde benimki 70 geçince hızını artırıyor hız artığı içinde seste artıyor ama ful yükte 70 olması iyi benceSes yok bende
Kanka 1920 de stress testi yapsana bı 10-15 dk benimki max 40 dereceyi gördü testte. Senin değerlerine bakalım montajlamada vs yanlıs varsa belli eder testi yap değerleri paylaşbende var işte niye var bilmiyorumda teste soktum stok fanda 98 olup kapanmıştı pc bunda en fazla 71 oldu birde benimki 70 geçince hızını artırıyor hız artığı içinde seste artıyor ama ful yükte 70 olması iyi bence
prime 95 biliyorum sadece hangi programda yapmam gerekiyorKanka 1920 de stress testi yapsana bı 10-15 dk benimki max 40 dereceyi gördü testte. Senin değerlerine bakalım montajlamada vs yanlıs varsa belli eder testi yap değerleri paylaş
Cpu-Zprime 95 biliyorum sadece hangi programda yapmam gerekiyor
indirdim şimdi ne yapmam gerekiyorCpu-Z
yaptım 62 oldu ama r5 3600 işlemcim biraz fazla ısınıyor birde kasanın önü cam sadece yanlarda hava girişi var bu yüzden daha yüksek çıktı tahminimce neyse yinede teşekkür ederim.Cpu-Z