Neler Yeni

Performans (fps) düşüklüğü.

Neosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
R5 3600,3000mhz 16gb ram,rx6600lü bir bilgisayarım var ama düşük fps alıyorum önceye göre baya düştü ve gün gün farklılıklar oluyor fps drop oluyor bazen çok düşük kalıyor sürücüler güncel farklı bir problem mi var yazılımlarda falan diye formatladık tekrar yükledik sürücüleri ama değişen bir şey yok problem ne olabilir valorant da bazen 190 dan aşağıda kalıyor bazen 250 260 görüyor anıden aşırı düşüyor bu tarz problemler oluyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
R5 3600,3000mhz 16gb ram,rx6600lü bir bilgisayarım var ama düşük fps alıyorum önceye göre baya düştü ve gün gün farklılıklar oluyor fps drop oluyor bazen çok düşük kalıyor sürücüler güncel farklı bir problem mi var yazılımlarda falan diye formatladık tekrar yükledik sürücüleri ama değişen bir şey yok problem ne olabilir valorant da bazen 190 dan aşağıda kalıyor bazen 250 260 görüyor anıden aşırı düşüyor bu tarz problemler oluyor
Sıcaklıkları kontrol etmekte fayda var

Neosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani aklıma bir şey gelmiyor ilginç. Darboğaz desem yapmaz. Sıcaklık yok diyosunuz. Ramlerle alakalı olabilir mi acaba
valla ramler 3000 mhz de çalışıyor format atmadan önce pc yi tamamen söküp temizledik termal macun falan yenilendi ama hiçbir fark yok aynı problem devam ediyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
valla ramler 3000 mhz de çalışıyor format atmadan önce pc yi tamamen söküp temizledik termal macun falan yenilendi ama hiçbir fark yok aynı problem devam ediyor
Cpu z den falan kontrol ettiniz mi ramleri falan. Yani dediğim gibi drop falan giriyorsa ramle alakalı olabilir sıcaklıkla alakası yoksa. Sistem yükteyken drop yediğiniz anlardaki sıcaklıklara bakmak lazım

Neosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
Cpu z den falan kontrol ettiniz mi ramleri falan. Yani dediğim gibi drop falan giriyorsa ramle alakalı olabilir sıcaklıkla alakası yoksa. Sistem yükteyken drop yediğiniz anlardaki sıcaklıklara bakmak lazım
ne gibi bir problem olabilir mesela calışıyor olarak gözüküyorlar 8x2 16gb ram var çalışmıyor olsa 16gb olarak gözükmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ulaş dursun
%1 ve %0.1 fps değerlerin nasıl onlara bi bakmak lazım drop yiyorsan. eğer onlar düşük değilse sana öyle geliyordur hocam.

Neosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
%1 ve %0.1 fps değerlerin nasıl onlara bi bakmak lazım drop yiyorsan. eğer onlar düşük değilse sana öyle geliyordur hocam.
% li olarak bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama oyunda fps sayacı açık oraya bakınca düşüş bariz belli oluyor zaten fps aşırı düştüğünde drop olduğu için ister istemez anlaşılıyor varsayım olarak yazmadım bir süre izledim kontrol ettim oluyor mu diye olduğuna kanaat getirince formatlayıp öyle denedim ama düzelmedi başına gelen biri varsa ya da problem için yardımcı olabilecek biri o yüzden yazdım buraya

Top Bottom