🔥İndirim PERFORMAX 360MM ARGB PWM SIVI SOĞUTMA 1.939TL

Deepcool ak500 digital aldım 1 hafta önce keşke bunu görseydim :D

Deepcool LE520 nasıldır bunlara kıyasla? O da snerjide 2000TL. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sorun çıkarır mı kısa sürede?
Bu soruyu cevaplayabilecek var mı? Sharkoon S80 vs Performax vs Deepcool LE520.

Deepcool'u almiştım birkaç gün önce. İade etmeme değer mi? Güvenemedim pek. Kısa sürede sorun çikarmasın sonra?

Performax'ı ID Cooling üretiyor. Dolayısıyla Performax derim. 240'lık ile 360'lık arasında hissedilebilir bir fark olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade iade :D
Aynı fabrikadan çıkıyolar logo değişik.Perfan 120h kullandım ordan biliyorum 😅 İkinci el aldım iade edemiyorum ya

Id Coolingle aynı fabrikadan çıktığını kim söyledi? Aynı fabrikadan çıksa bile fan özellikleri aynı mı pompa özellikleri malzeme kalitesi aynı mı? Çoğu yiyecek içecek de aynı fabrikadan aynı gruptan çıkıyor ama aynı değiller Performax Xotran mouse parasına göre mükemmeldi ama Performax’ın güç kaynakları da baya bi kötü sıvı soğutma bana göre risk

Aynı fabrikadan çıkıyolar logo değişik.Perfan 120h kullandım ordan biliyorum 😅 İkinci el aldım iade edemiyorum ya
Evet id cooling üretiyor direk :) etme hocam miss gibi soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Id Coolingle aynı fabrikadan çıktığını kim söyledi? Aynı fabrikadan çıksa bile fan özellikleri aynı mı pompa özellikleri malzeme kalitesi aynı mı? Çoğu yiyecek içecek de aynı fabrikadan aynı gruptan çıkıyor ama aynı değiller Performax Xotran mouse parasına göre mükemmeldi ama Performax’ın güç kaynakları da baya bi kötü sıvı soğutma bana göre risk
Ben söylüyorum ve bundan çok ama çok eminim

Perfan 120h ile id cooling se 224 xt tamamen aynı mesela.Sıvı soğutucuda eminim ki birebir aynıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri