Palo DAYI 👑
80+ Gold
Beyler şimdi bir karar verelim Alınır mı? alinmazmi ona gore sipariş gecicem
İhtiyacınız varsa kesinlikle alınır . İmzanızda ki sistem için bence gerek yok se214xt ye bir fan daha ekleyin . Karar sizin .Beyler şimdi bir karar verelim Alınır mı? alinmazmi ona gore sipariş gecicem
Suanki sisteminin 214xt fazlasiyla yeterli ben daha çok akvaryum kasa alacağım için sivi soğutmaya dönmek istiyorumİhtiyacınız varsa kesinlikle alınır . İmzanızda ki sistem için bence gerek yok se214xt ye bir fan daha ekleyin . Karar sizin .
Pişman etmez bende de ls520 var .Aslında bulaşmazdım ama birkaç arkadaş ıd cooling üretimi olduğunu söyleyince baktım ki fiyat çok iyi öyle almış bulundum ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim bunu aldıktan sonra birde zoko amiral dk431 aldımSuanki sisteminin 214xt fazlasiyla yeterli ben daha çok akvaryum kasa alacağım için sivi soğutmaya dönmek istiyorum
neden oyle bısey yaptın kı sıyah beyaz oldugu ıcınmı anlayamadım tamPişman etmez bende de ls520 var bunu aldım ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim sonra bunu aldıktan sonra birde zoko amirrla dk431 aldım
Ses nasıl hocam hava soğutmayla kıyaslayınca?Pişman etmez bende de ls520 var .Aslında bulaşmazdım ama birkaç arkadaş ıd cooling üretimi olduğunu söyleyince baktım ki fiyat çok iyi öyle almış bulundum ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim sonra bunu aldıktan sonra birde zoko amiral dk431 aldım
ben olsam almam sıvı sızdırıyor diyenler gördüm riske girmeye değmezBeyler şimdi bir karar verelim Alınır mı? alinmazmi ona gore sipariş gecicem
Boş yapmış o sıvı sızdırıyor diyen.ben olsam almam sıvı sızdırıyor diyenler gördüm riske girmeye değmez
olsun yinede riske girip almam onun performansı 240mm sıvı soğutu kadar yoktur bile gider kule tipi alırım dandik sıvı soğutma kullanıp sistemi riske atacağımaBoş yapmış o sıvı sızdırıyor diyen.
sen alma kardeşim. Fikrin yok yorum yapıyorsun burda. Riske girmene gerek yok aç youtube incelemelerine bak ID Cooling markasının benzer modelinin incelemeleri de olur. Öyle ezbere çamur atmaya gerek yok. Gidip msi asus marka alın siz.olsun yinede riske girip almam onun performansı 240mm sıvı soğutu kadar yoktur bile gider kule tipi alırım dandik sıvı soğutma kullanıp sistemi riske atacağıma
aynen sende performax kullanmaya devam param var şükür istersem gider artic 3 360 alırım ne boş yaptın anasını satayım üç kuruşa mal almış öve öve bitiremedi anasını satayım sanki babasının malı dandik marka en fazla 1 sene ömrü var bilemedin 1.5 sene ya pompa arıza yapar yada bakır yüzey korozyon yapar çöpe atarsın id coolıng ile karşılaştırıyor birde bilgisizlik ortada dha tartışmamsen alma kardeşim. Fikrin yok yorum yapıyorsun burda. Riske girmene gerek yok aç youtube incelemelerine bak ID Cooling markasının benzer modelinin incelemeleri de olur. Öyle ezbere çamur atmaya gerek yok. Gidip msi asus marka alın siz.