Neler Yeni

🔥İndirim PERFORMAX 360MM ARGB PWM SIVI SOĞUTMA 1.939TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler şimdi bir karar verelim Alınır mı? alinmazmi ona gore sipariş gecicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Uğur ceylan
Beyler şimdi bir karar verelim Alınır mı? alinmazmi ona gore sipariş gecicem
İhtiyacınız varsa kesinlikle alınır . İmzanızda ki sistem için bence gerek yok se214xt ye bir fan daha ekleyin . Karar sizin .

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İhtiyacınız varsa kesinlikle alınır . İmzanızda ki sistem için bence gerek yok se214xt ye bir fan daha ekleyin . Karar sizin .
Suanki sisteminin 214xt fazlasiyla yeterli ben daha çok akvaryum kasa alacağım için sivi soğutmaya dönmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Uğur ceylan
Suanki sisteminin 214xt fazlasiyla yeterli ben daha çok akvaryum kasa alacağım için sivi soğutmaya dönmek istiyorum
Pişman etmez bende de ls520 var .Aslında bulaşmazdım ama birkaç arkadaş ıd cooling üretimi olduğunu söyleyince baktım ki fiyat çok iyi öyle almış bulundum ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim bunu aldıktan sonra birde zoko amiral dk431 aldım :ROFLMAO:

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Pişman etmez bende de ls520 var bunu aldım ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim sonra bunu aldıktan sonra birde zoko amirrla dk431 aldım :ROFLMAO:
neden oyle bısey yaptın kı sıyah beyaz oldugu ıcınmı anlayamadım tam

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Pişman etmez bende de ls520 var .Aslında bulaşmazdım ama birkaç arkadaş ıd cooling üretimi olduğunu söyleyince baktım ki fiyat çok iyi öyle almış bulundum ilk etapda kasanın ön kısmına takarım dedim sonra bunu aldıktan sonra birde zoko amiral dk431 aldım :ROFLMAO:
Ses nasıl hocam hava soğutmayla kıyaslayınca?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctic Freezer 34 eSports DUO var bunu alsam mı diye ikilemdeyim. Tek korkum gürültü.​

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Seyf
Beyler bugün aldım bakalım,inşallah iyi bir şey çıkar.

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Bende satın aldım, mevcut sıvı soğutmam eskidiğinde kullanacağım, çeyizlik yani. :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Boş yapmış o sıvı sızdırıyor diyen.
olsun yinede riske girip almam onun performansı 240mm sıvı soğutu kadar yoktur bile gider kule tipi alırım dandik sıvı soğutma kullanıp sistemi riske atacağıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin YILMAZ
olsun yinede riske girip almam onun performansı 240mm sıvı soğutu kadar yoktur bile gider kule tipi alırım dandik sıvı soğutma kullanıp sistemi riske atacağıma
:D sen alma kardeşim. Fikrin yok yorum yapıyorsun burda. Riske girmene gerek yok aç youtube incelemelerine bak ID Cooling markasının benzer modelinin incelemeleri de olur. Öyle ezbere çamur atmaya gerek yok. Gidip msi asus marka alın siz.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
:D sen alma kardeşim. Fikrin yok yorum yapıyorsun burda. Riske girmene gerek yok aç youtube incelemelerine bak ID Cooling markasının benzer modelinin incelemeleri de olur. Öyle ezbere çamur atmaya gerek yok. Gidip msi asus marka alın siz.
aynen sende performax kullanmaya devam param var şükür istersem gider artic 3 360 alırım :D ne boş yaptın anasını satayım üç kuruşa mal almış öve öve bitiremedi anasını satayım sanki babasının malı dandik marka en fazla 1 sene ömrü var bilemedin 1.5 sene ya pompa arıza yapar yada bakır yüzey korozyon yapar çöpe atarsın id coolıng ile karşılaştırıyor birde bilgisizlik ortada dha tartışmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,598
Üyeler
161,473
Son üye
0hikmetcann
Top Bottom