Hocam rival 3 çok pahalı değil mi ya daha iyi fiyata sensörü iyi olan mouse lar yok mudostum bütçeni arttırmanı öneririm para biriktirip en azından rival 3 falan al çünkü mouslarda aynı monitör gibi tepki süresi var eğer rekabetçi oyun oynuyorsan sadece internetin bilgisayarın fark yaratmıyor klavyen mousen hatta mousepadin bile fark yaratıyor en dipten yüksek ekipmanlara çıkan birisi olarak rahatça söyleyebilirim biraz daha para biriktir
Max 300 olabilir ya da 350 civarırival 3 kablolusu 462tl paran yetmez ise bütçeni söyle bakayım senin için
El büyükse ve tutuş şekli uygunsa n11'de kuponla falan sabre pro (non-rgb) modeller 360'a falan geliyorduasus tuf m3, g102, corsair katar pro daha varda aralarından en iyileri bunlar. Bana kalırsa ben corsair katar pro alırdım hocam ama dediğim gibi para biriktirmeniz çok acil değilse daha iyi olur
evet oda güzel bir tercih bu fiyat skalasında kupon var ise alınabilirEl büyükse ve tutuş şekli uygunsa n11'de kuponla falan sabre pro (non-rgb) modeller 360'a falan geliyordu
Mouse pad im ise bu değiştirmeme gerek var mı bugün geldi daha mouse pad iyi mi kötü mü anlamıyorum mouse um çok kötü çünküikiside aynı şey satıcı ucuz koymuş hocam sıkıntı yaşamazsınız yaşarsanızda n11 çözer diye düşünüyorum
Gamepower kyojin kullanıyorum cs de flick atıyorum diyelim adama dönerken sapıtıyor mouseMouse pad im ise bu değiştirmeme gerek var mı bugün geldi daha mouse pad iyi mi kötü mü anlamıyorum mouse um çok kötü çünkü
bu mousepad yerine https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TJKSRCB/ref=ox_sc_act_title_1?th=1 bunu almanızı tavsiye ederim yeni aldıysanız iade edin bence dönüşlerde sıkıntı olması seebebide mouse sensörüünün kötü olması ya da tozlanması olabilir.Mouse pad im ise bu değiştirmeme gerek var mı bugün geldi daha mouse pad iyi mi kötü mü anlamıyorum mouse um çok kötü çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower kyojin kullanıyorum cs de flick atıyorum diyelim adama dönerken sapıtıyor mouse