Az daha koyup şunu almak daha doğru olur:Pf240 R9 5900x için sıkıntı olur mu? İşlemci çok ısınır mı? OC yapmayacağım
TeşekkürlerAz daha koyup şunu almak daha doğru olur:
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Acayip bi ısınma gözlenmez, makul değerlerde çalışır. Bildiğim kadarıyla SE-234 bile o işlemciyi 70 küsür derecelerde tutmaya yetiyor.Pf240 R9 5900x için sıkıntı olur mu? İşlemci çok ısınır mı? OC yapmayacağım
Bu bayağı bi' uygun fiyatlıymış, 360MM için çok iyi fiyat. Segmentinde başarılı bir model. Ancak siteyi çok az gördüm bugüne kadar, benim cahilliğim sanırım.Az daha koyup şunu almak daha doğru olur:
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Site çok bilindik değil, bilmemek normal. Bu arada site güvenilir.Bu bayağı bi' uygun fiyatlıymış, 360MM için çok iyi fiyat. Segmentinde başarılı bir model. Ancak siteyi çok az gördüm bugüne kadar, benim cahilliğim sanırım.
Yani benim söylediğim pf240 sıvı soğutucu kaç derece çalışır oyunlarda 1080p low settingsde fortnite csgo ve valorant oynayacağımAcayip bi ısınma gözlenmez, makul değerlerde çalışır. Bildiğim kadarıyla SE-234 bile o işlemciyi 70 küsür derecelerde tutmaya yetiyor.
Şu an elinde mi işlemci? Eğer almadıysan 5600X ve 360MM sıvı soğutma alır keyfime bakardım. O oyunlar için o işlemciye pek gerek yok şahsen.Yani benim söylediğim pf240 sıvı soğutucu kaç derece çalışır oyunlarda 1080p low settingsde fortnite csgo ve valorant oynayacağım
Hayır elimde değil ama low ayarlarda arada çok fazla fark var diye duydumŞu an elinde mi işlemci? Eğer almadıysan 5600X ve 360MM sıvı soğutma alır keyfime bakardım. O oyunlar için o işlemciye pek gerek yok şahsen.
Evet tabii ki de fark olacaktır dostum. Ekran kartını bilmiyorum ancak o işlemciye yakışır bir ekran kartı ve bellek tercih ettiğinde zaten 1080P Low'da çoklu cpu kullanımı ayarını açtığında 360FPS'nin altına rahat rahat düşmezsin. Ben R7 2700X ve GTX 1660S ile 240'ın altına inmiyorum rahat rahat.Hayır elimde değil ama low ayarlarda arada çok fazla fark var diye duydum
SE-234 ile PF 240 neredeyse aynı performansı veriyor , sadece 1-2 derece fark var aralarındaAcayip bi ısınma gözlenmez, makul değerlerde çalışır. Bildiğim kadarıyla SE-234 bile o işlemciyi 70 küsür derecelerde tutmaya yetiyor.
5900X gibi güçlü bir işlemci alıyor iseniz tahminimce sistemin geri kalanı da gayet güçlü olur ki öyle bi sistemde de hiçbir oyunun lowda oynamayın. Fortnite'ı lowda oynamaktansa DirectX'i oyun içine Performans (Alfa) yapın daha iyi.Yani benim söylediğim pf240 sıvı soğutucu kaç derece çalışır oyunlarda 1080p low settingsde fortnite csgo ve valorant oynayacağım