Sese çok takılma bence, yüksek airflow'a sahip bir kasa, birazcık ses de çıkarsın yani.
Alıntıyı görüntüle
MasterCase H500'e yakın sıcaklık performansı varmış, beklemiyordum bunu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İncelemesine bir göz at.
Merak etme, o kadar olmazSes uçak motoru gibi çıkmasın da PS4 Pro kullanırken öyle çıkıyor.
140 mm olması değil de fanın modelinden dolayı olabilir, pek bilmiyorum neden olduğunu.P400a ile arasında 6db ses farkı var bunun sebebi 140mm fanlar mı?
Aynen, kasanın kendisinde bulunmuyormuş.Bir de arka fan gelmiyor onu ayrıca mı almam gerekiyor
Ben hiçbir yerde satıldığını görmedim, büyük ihtimalle bulamazsın.Phanteks DRGB fanlar bulabilir miyim türkiye pazarında?
Silverstone Redline 06 da bir gelmedi stoklaraMasterCase H500'e yakın sıcaklık performansı varmış, beklemiyordum bunu.
Ben onu çok sevmiyorum yaSilverstone Redline 06 da bir gelmedi stoklara![]()
Fanlar için Coraxalpha veya QP Bilişim ile iletişime geçin derim, iki firma da ilgili zaten temin edebilirler belki sizin için.
Kasaya gelecek olursak on numara ürün. 1500 lira civarına satılacak deniyor, bilginiz olsun.
Phanteks Eclipse P500 Air ATX Bilgisayar Kasası, Temperli Cam, DRGB - Buzul Beyazı
<div id="overview" class="tab-pane active"> <p><strong><em><span style="text-decoration: underline;">AÇIKLAMA:</span></em></strong></p> <p><em>Eclipse P500A, yüksek hava akışı performansını şıklıkla birleştiren birinci sınıf bir orta kule kasadır. Etkilwww.coraxalpha.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Silverstone Redline 06 da bir gelmedi stoklara![]()
| Max Airflow | 84.5 CFM |
| Acoustical Noise | 36 dB (A) |
| Static Pressure | 1.23 mm H2O |
Tabii ki takabilirsiniz, kasa önündeki fanların yüksek CFM değerine sahip olması çok çok önemli değil ama bu fanlarıın CFM değeri gayet iyiymiş.Yoksa istediğim 140mm DB değeri az CFM değeri yüksek olan bir fanı takabilir miyim?