Öneri Phanteks Eclipse P500A D-RGB nasıl?

Closter

80+
Reaksiyon skoru
55
Kasanın gürültüsü çok mu fazla?

Hava sirkülasyonu nasıldır?

Stok Fanlar kaç cfm yani iş görür mü?

Sese çok takılma bence, yüksek airflow'a sahip bir kasa, birazcık ses de çıkarsın yani :D.
1600683991809.png

MasterCase H500'e yakın sıcaklık performansı varmış, beklemiyordum bunu :D.
1600684045066.png

1600684108425.png

İncelemesine bir göz at.

Sese çok takılma bence, yüksek airflow'a sahip bir kasa, birazcık ses de çıkarsın yani :D.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

İncelemesine bir göz at.

Ses uçak motoru gibi çıkmasın da PS4 Pro kullanırken öyle çıkıyor. P400a ile arasında 6db ses farkı var bunun sebebi 140mm fanlar mı? Bir de arka fan gelmiyor onu ayrıca mı almam gerekiyor Phanteks DRGB fanlar bulabilir miyim türkiye pazarında?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de 360mm üstte ramlere değmeden takılıyorsa harika olur.

Ses uçak motoru gibi çıkmasın da PS4 Pro kullanırken öyle çıkıyor.
Merak etme, o kadar olmaz :D.
P400a ile arasında 6db ses farkı var bunun sebebi 140mm fanlar mı?
140 mm olması değil de fanın modelinden dolayı olabilir, pek bilmiyorum neden olduğunu.
Bir de arka fan gelmiyor onu ayrıca mı almam gerekiyor
Aynen, kasanın kendisinde bulunmuyormuş.
Phanteks DRGB fanlar bulabilir miyim türkiye pazarında?
Ben hiçbir yerde satıldığını görmedim, büyük ihtimalle bulamazsın.

Fanlar için Coraxalpha veya QP Bilişim ile iletişime geçin derim, iki firma da ilgili zaten temin edebilirler belki sizin için.

Kasaya gelecek olursak on numara ürün. 1500 lira civarına satılacak deniyor, bilginiz olsun.

Silverstone Redline 06 da bir gelmedi stoklara :(

Fanlar için Coraxalpha veya QP Bilişim ile iletişime geçin derim, iki firma da ilgili zaten temin edebilirler belki sizin için.

Kasaya gelecek olursak on numara ürün. 1500 lira civarına satılacak deniyor, bilginiz olsun.

Silverstone Redline 06 da bir gelmedi stoklara :(

İnventus'da stok bulunuyor teşekkürler bilgilendirme ve öneri için biraz pahalı ama soğutma anlamında en başarılı kasalardan bir tanesi. Fanları hiçbir yerde bulamazsam muhtemelen amazon yurt dışından sipariş ederim. Farklı bir fan yerine takımı bozmamak adına kasaya takarım ama kasada gelen fanlar 3 pinliymiş ve anakarta galiba takılamıyormuş ayrı satılanlar 4 pinli yani 3 pinlileri anakarta takabilir miyim? MSI Z490 Gaming Edge Wifi modelini düşünüyorum ama daha sistemi dizmedim belki başka anakartlara yönelebilirim. Eğer 3 pinlileri anakarta takamıyorsam nasıl kontrol edeceğim?

Bir de sormak istediğim bu değerler

Max Airflow84.5 CFM
Acoustical Noise36 dB (A)
Static Pressure1.23 mm H2O

Havayı dışarı atarken ve içeri alırken çok önem taşıyor mu? P500A'nın SK PWM fanları bu değerlere sahipmiş. Aklımda 1 tane 140mm fan alıp arkasına takmak var ama bu değerlere dikkat etmeli miyim? Yoksa istediğim 140mm DB değeri az CFM değeri yüksek olan bir fanı takabilir miyim? Yani basınçdan vs. sistem bozulmaz değil mi öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

Yoksa istediğim 140mm DB değeri az CFM değeri yüksek olan bir fanı takabilir miyim?
Tabii ki takabilirsiniz, kasa önündeki fanların yüksek CFM değerine sahip olması çok çok önemli değil ama bu fanlarıın CFM değeri gayet iyiymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,349
Üyeler
186,325
Son üye
Canfinswened
Geri