Sleveed kabloyla çok güzel duruyor hatırlat atayım foto . Güzel kasa tercih edilir.Ayn zevk meselesiben zevkime düşkünüm bu konuda
Onunda ön fanları araba tekeri gibiBen dark maxima v20 tercih ederdim. 200tl fark var sadece
Onu alacak para lazımSleveed kabloyla çok güzel duruyor hatırlat atayım foto . Güzel kasa tercih edilir.
güzel soğutuyor amaOnunda ön fanları araba tekeri gibi![]()
İmzadaki sistemin kasa v20 olduğu için soruyorum cpu fan stok mu sıcaklıklar nasıl ?güzel soğutuyor ama
Ben kule tipi almadan önce stok fan kullanıyordum çok iyi soğutuyor. Şuan kule tipi var boşta 30 altında dolaşıyor oyunda 40 45 derecede dolaşıyor. Stok fanda biraz daha sıcak çalışıyor o kadar.İmzadaki sistemin kasa v20 olduğu için soruyorum cpu fan stok mu sıcaklıklar nasıl ?
bunda sıvı soğutucu en fazla 240mm mi destekliyor?![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Evet üst 240 mm yada ön 280 mmbunda sıvı soğutucu en fazla 240mm mi destekliyor?
Üstteki fanlardan herhangi biri ters bıçaklı değilse eğer, önde duran arkadakinin içeriden attığı sıcak havayı içeri geri basarken arkadaki de öndekinden gelen havayı iyice sisteme gitmeden yakalayıp geri dışarı atıyor olmalı. İkisini de içeriden gelen sıcak havayı dışarı atacak şekilde konumlandırırsanız daha verimli olur. 2 giriş 3 çıkış fanıyla basınç dengesi kurmak için hızlarını düşürebilirsiniz.Net değil ama elimde bu var. BitFenix 3lü fan seti aldım yanında muazzam oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Öyle yapıcam haberim var teşekkür ederim ama vaktim yok. Üstteki sağ olanı da ters çevirip çıkış yapacağımÜstteki fanlardan herhangi biri ters bıçaklı değilse eğer, önde duran arkadakinin içeriden attığı sıcak havayı içeri geri basarken arkadaki de öndekinden gelen havayı iyice sisteme gitmeden yakalayıp geri dışarı atıyor olmalı. İkisini de içeriden gelen sıcak havayı dışarı atacak şekilde konumlandırırsanız daha verimli olur. 2 giriş 3 çıkış fanıyla basınç dengesi kurmak için hızlarını düşürebilirsiniz.