🔥İndirim Phanteks P360A DRGB 1345 TL 🔥🔥

Ben dark maxima v20 tercih ederdim. 200tl fark var sadece

İmzadaki sistemin kasa v20 olduğu için soruyorum cpu fan stok mu sıcaklıklar nasıl ?
Ben kule tipi almadan önce stok fan kullanıyordum çok iyi soğutuyor. Şuan kule tipi var boşta 30 altında dolaşıyor oyunda 40 45 derecede dolaşıyor. Stok fanda biraz daha sıcak çalışıyor o kadar.

bunda sıvı soğutucu en fazla 240mm mi destekliyor?
Evet üst 240 mm yada ön 280 mm

1677834959715.png

1677835037451.png

yeni gördüm de 360 desteklemiyor sanırım, noctua d15 sığar mı bu kasaya

Son düzenleme:
Net değil ama elimde bu var. BitFenix 3lü fan seti aldım yanında muazzam oldu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Üstteki fanlardan herhangi biri ters bıçaklı değilse eğer, önde duran arkadakinin içeriden attığı sıcak havayı içeri geri basarken arkadaki de öndekinden gelen havayı iyice sisteme gitmeden yakalayıp geri dışarı atıyor olmalı. İkisini de içeriden gelen sıcak havayı dışarı atacak şekilde konumlandırırsanız daha verimli olur. 2 giriş 3 çıkış fanıyla basınç dengesi kurmak için hızlarını düşürebilirsiniz.

Üstteki fanlardan herhangi biri ters bıçaklı değilse eğer, önde duran arkadakinin içeriden attığı sıcak havayı içeri geri basarken arkadaki de öndekinden gelen havayı iyice sisteme gitmeden yakalayıp geri dışarı atıyor olmalı. İkisini de içeriden gelen sıcak havayı dışarı atacak şekilde konumlandırırsanız daha verimli olur. 2 giriş 3 çıkış fanıyla basınç dengesi kurmak için hızlarını düşürebilirsiniz.
Öyle yapıcam haberim var teşekkür ederim ama vaktim yok. Üstteki sağ olanı da ters çevirip çıkış yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,701
Üyeler
195,433
Son üye
Bilinmeyen hesap
Geri