🔥İndirim PHANTEKS P400A MESH KASA 1338 TL

P400a cidden çok iyi duruyor bence P400a alabilirsin incelemelerine kasanın gerçek görüntüsüne falan incelemelerden bakabilirsin
Tabi ki o da çok iyi. Hele ki önü full mesh bayılırım Phanteks çok elit bir markadır. Amma velakin arkaya ne takacağım ? Egsoz koyulmamış.
Post automatically merged:

Bunun fiyatina neler var neler. buna bu para verilmez. DLS480 alirsin 1500'e daha iyi.
DLS480 kasasına baktım gayet iyi. Dark flash diye bir markanınmış hiç bilgim yok bu marka hakkında. Ne kadar iyi kalitesi var bilemiyorum ama tasarımı ve yapısı çok iyi göze geldi

Tabi ki o da çok iyi. Hele ki önü full mesh bayılırım Phanteks çok elit bir markadır. Amma velakin arkaya ne takacağım ? Egsoz koyulmamış.
Kendi fanından alabilirsin bir tane. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-phanteks-sk-120mm-drgb-fan-fiyati,1190223097.html
Yada bunu al üst kısmada 2 tane koyarsın

Post automatically merged:

DLS480 kasasına baktım gayet iyi. Dark flash diye bir markanınmış hiç bilgim yok bu marka hakkında. Ne kadar iyi kalitesi var bilemiyorum ama tasarımı ve yapısı çok iyi göze geldi
Kasalar darkflash altinda ama aslinda asil marka Aigo. istiyorsan su kasa indirime girdiginde alabilirsin. https://www.gamemar.com/lian-li-lancool-215-rgb-tg-midi-atx-kasa-pmu7790?www.gamemar.com&v=1.13.1

2 gun once incehesapta 1499 tl'ydi. DLS480 daha buyuk ve GPU HOLDER+Menteseli cam artisi var. ama bu kasa daha kaliteli malzeme acisindan ve daha sessiz calisiyor.

Kendi fanından alabilirsin bir tane. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-phanteks-sk-120mm-drgb-fan-fiyati,1190223097.html
Yada bunu al üst kısmada 2 tane koyarsın
Anaaa 😅 len kumandasıda varmış. Eski günlerim aklıma geldi ilk pcmi heyecanla topladığım zaman... Gönlüm razı oldu şimdi. Fiyatı da müthişmiş. Bak evet ! Üst tarafa da 2 tane tak + Wraith Prism de işlemciyi soğutsa valla miss olur.
@DerratiX knk ben bunu da notuma aldım MSI ı eledim o zaman. İbrahim Abi'nin dediği gibi ek olarak o 3 fanı da alırım tamamdır. Sistemi uzun ömür götürür. Sağ olasın İbrahim Ağa

yine pop-it çıkmasın

@of Beauty and Rage bu kasanın bir olayı vardı bir tarafına sıvı soğutma takılmıyordu heralde unuttum neresi olduğunu. Phanteks'in sitesinede giremiyorum bakamadım ondan sen söyler misin :D
Alıntıyı görüntüle

Ama kalite ve hava akışı olarak güzel kasadır. fiyatıda uygun. normalde RGB'siz modeli bu fiyatta.

Üst kısmında destek yok, zaten birkaç TL üstüne çıkıp DLS480 alırım daha iyi ama P400A isteyenler için güzel fiyat.

Belki takılabiliyordur, PCPartPicker'da takan görmedim ama GT301'de takılıyorsa buna da takılıyor olabilir.

Anaaa 😅 len kumandasıda varmış. Eski günlerim aklıma geldi ilk pcmi heyecanla topladığım zaman... Gönlüm razı oldu şimdi. Fiyatı da müthişmiş. Bak evet ! Üst tarafa da 2 tane tak + Wraith Prism de işlemciyi soğutsa valla miss olur.
@DerratiX knk ben bunu da notuma aldım MSI ı eledim o zaman. İbrahim Abi'nin dediği gibi ek olarak o 3 fanı da alırım tamamdır. Sistemi uzun ömür götürür. Sağ olasın İbrahim Ağa
Senin kasanın indirimini paylaşıyorum şimdi istersen ona bak.

Geri