Phantom sipiriti takamıyorum yardım!!!

Gamerzone

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhabalar Thermalright Phantom sipirit 120 se Argb modelini almıştım fakat montajını yamya çalıştığımda fotoğrafta görülen yerler bir yeri biraz sıkınca diğer yer çok yükseliyor ve bir taraf kendini atıyor termal macun fela da sürdüm iyice bastırarak da denedim olmadı ne yapmalıyım?

Fotoğraf yok hocam

Merhabalar Thermalright Phantom sipirit 120 se Argb modelini almıştım fakat montajını yamya çalıştığımda fotoğrafta görülen yerler bir yeri biraz sıkınca diğer yer çok yükseliyor ve bir taraf kendini atıyor termal macun fela da sürdüm iyice bastırarak da denedim olmadı ne yapmalıyım?
fotoğraf yok hocam çok sıkmadan yap ilk tarafı çıkmayacak şekilde hafif sık sonra onun çaprazını diye sık çok bastırma

IMG_20250415_002017.jpg

Çapraz şekilde montaj et. Mesela bitanesini sık sonra onun çaprazini sık. Çok sıkma ama ya atar yoksa dediğin gibi. Ama yerine tam oturmamışsa da atabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru braketi taktiğina eminmisin
Evet intel, amd diye ayrılıyor onlar kanks, doğru braket olduğuna emin misin?

Braketi tam deliklere oturt ve çapraz şekilde vidayı sık. Ama ondan önce doğru braket mi kontrol et. Ve fazla sıkma vidayı knk.

fotoğraf yok hocam çok sıkmadan yap ilk tarafı çıkmayacak şekilde hafif sık sonra onun çaprazını diye sık çok bastırma
İlk tarafı biraz sıkınca diğer taraf havaya kalkıyor ve bastırarak biraz daha sıkınca diğer taraf kendini atıyor çok denedim

doğru braketi taktiğina eminmisin
Evet eminim

İlk tarafı biraz sıkınca diğer taraf havaya kalkıyor ve bastırarak biraz daha sıkınca diğer taraf kendini atıyor çok denedim

Evet eminim
hocam braket yönleri doğru mu cpu yazan yer cpuyu gösteriyor mu

Uğraştırıcı biraz beni de yormuştu. Bi tarafı oturt çok az sık sonra diğer tarafı sık. Doğru taktığına emin ol birde

ben 10 dakkada takmıştım aslında vidaları tek tek yavas yavas çapraz Sıka sıka

hafif bastırman gerek vidanın girmesi için, bir tarafı az bir şey sık sonra diğer tarafa geç, kontrollu şekilde bastır ama

hocam braket yönleri doğru mu cpu yazan yer cpuyu gösteriyor mu
IMG_20250416_134610.jpg

hafif bastırman gerek vidanın girmesi için, bir tarafı az bir şey sık sonra diğer tarafa geç, kontrollu şekilde bastır ama
Hafif bastırıyorum bir yeri fakat diğer yere geçtiğimde biraz oturmuş olduğu vida kendini atıyor ve bu şekilde işin sonunda sürekli en başa dönüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,087
Son üye
BatuhanTmrr
Geri