Çözüldü✓ Phantom Sprit RGB'si çalışmıyor

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Aşağıdaki video'da sorunu detaylı bir şekilde anlattım.

İlk nereye bağladın hocam? Şu anda doğru yere bağlı ancak daha önce yanlış yere bağlamak RGBleri yakabilir.

İlk nereye bağladın hocam? Şu anda doğru yere bağlı ancak daha önce yanlış yere bağlamak RGBleri yakabilir.
İlk önce ekran kartının altında bulunan 5+V D ADD_GEN 2_3 yazan yere bağladım
Post automatically merged:

Çünkü videolardaki kişiler oraya bağlıyordu ve o yüzden bende oraya bağladım.

İlk önce ekran kartının altında bulunan 5+V D ADD_GEN 2_3 yazan yere bağladım
Post automatically merged:

Çünkü videolardaki kişiler oraya bağlıyordu ve o yüzden bende oraya bağladım.
3 tane pini var sende ona karşılık gelene takman lazım ters takarsan yanar ama bu 4 pinli olmadığı için yakamazsın zaten takılmaz pwm kablosunu da sys fan yazan soketlerin birine takacaksın

3 tane pini var sende ona karşılık gelene takman lazım ters takarsan yanar ama bu 4 pinli olmadığı için yakamazsın zaten takılmaz pwm kablosunu da sys fan yazan soketlerin birine takacaksın
PWM kablosunu hallettim (kasa fanınınmış o). diğerini de gereken 3 yere de taktım ama çalışmadı.

rgb'ler 5v oluyor genelde . ilk başta da 5v olan yere taktıysan sıkıntı olmaması lazım

rgb'ler 5v oluyor genelde . ilk başta da 5v olan yere taktıysan sıkıntı olmaması lazım
ADD_GEN 2_1 - 2 - 3 (3. olan ekran kartının altında) hepsini denedim yinede çalışmıyor.

PWM kablosunu hallettim (kasa fanınınmış o). diğerini de gereken 3 yere de taktım ama çalışmadı.
anakart yazılımını indirdin mi knk belki oradan kapalıdır yada sürücüsü kurulu değildir

SORUNU ÇÖZDÜM! 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,132
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri