Selamlar, 3 4 hafta önce amazon'dan hem iş bilgisayarını bağlamak, hem de sonrasında alacağım masaüstü sistemde kullanmak üzere AOC 24G2U monitör almıştım. Sonrasında MD3 Sisteme denk geldim ve satın aldım. Sistemden çok memnunum, ancak AOC monitörü de çok beğendiğim için sistemle gelen Philips 242e1gaj monitörü hiç açmadan satışa koymuştum. Bugün Aoc'u iade edip, Philips'i kullanayım dedim. Kutusunu açıp kurdum ancak üründe siyahlar çok kötü. Üründe siyah yokmuş da gri varmış gibi. Kullandığım monitörden sonra görüntü kalitesi çok kötü geldi bana.
Karşılaştırdığım ürünün IPS olduğunun farkındayım ancak merak ettiğim şey şu, bu üründeki görüntü normal mi? yoksa bana gelen ürünün renklerinde mi bir problem var. iki monitörün ayarlarını da fabrika ayarlarına çevirdim. Eğer bu ürün VA olduğu için böyle, sana gelen Philips'de teknik bir problem yok derseniz, bu şekilde satıp, AOC'dan devam edeceğim. Eğer problem varsa satacağım kişi de sorun yaşamasın diye İtopya ile iletişime geçeceğim.
İnternette insanların Philips 242e1gaj'ın renkleri için hep olumlu şeyler söylediğini okudum. Aklımı karıştıran bu oldu. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Forza Horizon 5 giriş ekranında çekilmiş video
Karşılaştırdığım ürünün IPS olduğunun farkındayım ancak merak ettiğim şey şu, bu üründeki görüntü normal mi? yoksa bana gelen ürünün renklerinde mi bir problem var. iki monitörün ayarlarını da fabrika ayarlarına çevirdim. Eğer bu ürün VA olduğu için böyle, sana gelen Philips'de teknik bir problem yok derseniz, bu şekilde satıp, AOC'dan devam edeceğim. Eğer problem varsa satacağım kişi de sorun yaşamasın diye İtopya ile iletişime geçeceğim.
İnternette insanların Philips 242e1gaj'ın renkleri için hep olumlu şeyler söylediğini okudum. Aklımı karıştıran bu oldu. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Forza Horizon 5 giriş ekranında çekilmiş video