Hayır hocam.Abim almayı düşünüyor ama önerebilirseniz önerebilir misiniz?bence philips alabilirsiniz 2k almayı düşünüyor musunuz
Renk tonları iyi mi? hocam etkiledi mi sizi baya.Lg olan modelini kullanıyorum sorun varsa cevaplarım pivot olan model
ben de almayı düşünüyorum da büyük ihtimalle Lenovo Legion R27QE 27" alacağım eğer sorun çıkarsa bekleyip Philips Evnia 27M2N5500 bunu alabilirim fiyatı düştüğündeHayır hocam.Abim almayı düşünüyor ama önerebilirseniz önerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Renk tonları iyi mi? hocam etkiledi mi sizi baya.
Sizce hangisini almalıyım?
Farklar
Philips 0,5ms LG 1ms
Philips 23.8 inç LG 24 inç
Philips NVIDIA G-SYNC bulunmamakta LG de bulunmakta.(Belki vardır internette baktığıma göre yok.)
Philips Hoparlör var LG yok
Philips'te G-Sync var. Listede model numarası yer alıyor. @Fantastiktürk hocam Philips'in incelemesi yok o yüzden öneremiyorum demişti. Ben de bu yüzden Lg aldım.
lenovo tercih edecekseniz buna bakabilirsinizHocam ya philips evnia alıcam ya lenovo legion alıcam 2 si arasında kaldım bilmiyorum..
sizin dediğiniz va panel benim dediğim ips panel hz'leri de farklı sizin ki 240 benim dediğim 165 sanırımR25f-30 modeliyle farkları ne hocam?
Etkilemekten kasıt ne hocam renkleri güzel fiyatına göre güzel ama bu fiyata böyle renkler çok iyi demedimHayır hocam.Abim almayı düşünüyor ama önerebilirseniz önerebilir misiniz?
Renk tonları iyi mi? hocam etkiledi mi sizi baya.
Hocam yani sevdiniz mi ondan bahsediyorum.Etkilemekten kasıt ne hocam renkleri güzel fiyatına göre güzel ama bu fiyata böyle renkler çok iyi demedim
Mediamarka gittim ve baktım VA panel olmasına rağmen ekran çok iyi geldi bana resmen kalite akıyodu yani o şekil.sizin dediğiniz va panel benim dediğim ips panel hz'leri de farklı sizin ki 240 benim dediğim 165 sanırım
anladım size kalmış hangisini istiyorsanız artık hocamHocam yani sevdiniz mi ondan bahsediyorum.
Mediamarka gittim ve baktım VA panel olmasına rağmen ekran çok iyi geldi bana resmen kalite akıyodu yani o şekil.