🔥İndirim Philips Evnia 25M2N3200W 240 Hz VA 5.999 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,318
VA'ya göre gecikme değerleri oldukça iyi. FPS oyuncuları için alınabilir bir monitör.

Panel bilgileri:

VA'ya göre gecikme değerleri oldukça iyi. FPS oyuncuları için alınabilir bir monitör.

Panel bilgileri:
Bende var baya iyi

Paranızın değeri varsa almayın arkadaşlar aldım kurdum görüntü ve plastik kalitesini görünce direk iade ettim hazıran 2024 gibi almıştım 4900'e şimdi olsa aynı para yine almam öyle söyliyim

Ekler

• 1750064214502.webp
    1750064214502.webp
    13.7 KB · Hit: 67
Paranızın değeri varsa almayın arkadaşlar aldım kurdum görüntü ve plastik kalitesini görünce direk iade ettim hazıran 2024 gibi almıştım 4900'e şimdi olsa aynı para yine almam öyle söyliyim
Görüntü kalitesinde nasıl bir sorun yaşadınız?

Ben bunu alamayınca R25F-30 almıştım, eğer tek işiniz oyun değilse VA alın özellikle geceleri gözleriniz bayram ediyor.
kontrast güzel olunca ve ips glow olmayınca neredeyse mat siyah görüyorsunuz, ben genelde bir şeyler izlediğim için VA veya OLED dışı tercih etmem.

R25F-30 daha ucuzmuş ve amazon satıyor bence gidin onu alın hoparlör var ama ben youtube harici çok başarılı bulmuyorum, oturup da müzik veya film izlemek için kullanılmaz.

Gamut renk değerleri oldukça iyi aslında. Böyle olması garip.
Valla bilemiyorum ben hiç beğenmedim dediğim gibi şimdi 4.5'a satsalar yine almam iade edip ViewSonic Omni XG2431 almıştım yaptığım en iyi şey oldu sanırım :D

R25F-30 daha ucuzmuş ve amazon satıyor bence gidin onu alın hoparlör var ama ben youtube harici çok başarılı bulmuyorum, oturup da müzik veya film izlemek için kullanılmaz.
Hoparlörü olması ve yüksek parlaklığı için alınabilecek bir monitör. Gecikme değerleri çok iyi değil onu söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri