bedo28533
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 5400
Selam arkadaşlar uzun süredir fps oyunları için bir monitör bakıyordum uzun araştırmalarım sonucu baya bi kararsızlığa düşmüştüm normalde bu tarz ucuz ürünlere bakmak istemiyordum fakat Abdullah abinin de videosunu izledikten sonra bu monitörü birazcık araştırmaya başladım monitörün ilk göze batan özelliği VA Panel olması fakat 5.300 tl gibi bir fiyat bandında hem 240 hz hem İPS panel monitör bulmak zor açıkçası 6000 TL'ye Samsungun 240 HZ İPS bir monitörü var fakat hiç incelemesini bulamadığım için almaya çekindim açıkçası oddsey serisi biraz sıkıntılı bir seri çünkü neyse bu monitöre dönelim monitör 1080P VA PANEL 240 HZ flat bir monitör klasik curved olmaması benim için + bir özellik açıkçası şimdi bir youtube kanalından aldığım response time verilerini göstericem sizlere. Gördüğünüz gibi monitörün fast faster fastest adlı 3 tane overdrive modu var ben büyük ihtimal fasteri tercih edeceğim kullanırken 5300 TL bir monitör için bu değerler bence altın değerinde çünkü piyasada ki çoğu pahalı monitör bu performansı veremezken bu bütçe de oyuncular için sadece hızın önemli olduğu noktada bu monitör çok tercih edilebilir bi hale geliyor en azından benim için sizin fikirleriniz neler var mı öneriniz?