Philips Evnia 27M2N5500 8.999,00 TL

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
562
5-6 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım. Bence fiyatına göre güzel ürün. Pivot özelligi ve standı sağlam.

Genelde hikayeli, arada rekabetçi oyun için bu mu, yoksa bunlardan biri mi?

bu

bu üç monitör birbirine baya yakın ama en iyisi evnia sanırım

Elimde 32 inç vardı , fps oyunlarinda kör olmamak için,25 inc olan modelini alicam bende sanırım, 1080 p yeter gibi

Şöyle bi' karşılaştırma yaptım, nedense en düşük puanı da bu almış.
Monitör konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden aylardır soruyorum. :shy:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu monitörün kullanıcısısın aynı zamanda, tavsiye eder misin?

Benim monitör bu baya iyi tavsiye ederim

Şöyle bi' karşılaştırma yaptım, nedense en düşük puanı da bu almış.
Monitör konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden aylardır soruyorum. :shy:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu monitörün kullanıcısısın aynı zamanda, tavsiye eder misin?
en iyisini yapıyorsun ani karar vermektense araştırmak iyidir.o punaları kim verdi bilmiyorum.gerçekten tecrübe edip kulllananlar mı, yoksa asus veya msı fanboyları mı burası tartışılmalı en baştan.dell de veya msı da varmı bilmiyorum asusun en gözezüme çarpan beni etkileyen özelliği elmb-sync nin adaptive sync ile aynı anda çalışabilmesi.bu mesela evniada yok.verdiğin linkte mesela asus 8 bit,philips 10 bit.karşılaştırmalar kafa yorucu.

en iyisini yapıyorsun ani karar vermektense araştırmak iyidir.o punaları kim verdi bilmiyorum.gerçekten tecrübe edip kulllananlar mı, yoksa asus veya msı fanboyları mı burası tartışılmalı en baştan.dell de veya msı da varmı bilmiyorum asusun en gözezüme çarpan beni etkileyen özelliği elmb-sync nin adaptive sync ile aynı anda çalışabilmesi.bu mesela evniada yok.verdiğin linkte mesela asus 8 bit,philips 10 bit.karşılaştırmalar kafa yorucu.
Hepsinin ufak tefek artı ve eksileri var gibi tüm özelliklere bakınca. Sadece ROG 16.7 Milyon renk ve 8bit mesela.
Diğerleri 10 (8 bit+FRC) ve bakınca Evnia gerçekten her açıdan ihtiyacı karşılar gibi.
Uzun zamandır stoklarda yoktu, ya da emin değilim bu bi farklı kod versiyonlu olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri