Philips Evnia 27M2N5500'de ışık sızması normal mi?

swDEATH

80+
Reaksiyon skoru
10
Monitör dün elime ulaştı ışık sızma testini açtım bu şekilde olması normal mi?

Ekler

• IMG_6073.jpeg
    IMG_6073.jpeg
    698.5 KB · Hit: 60
hiç normal değil bence

Köşelere yayılmış en azından 4 bölgede de sızan ışık şiddeti aynı simetrik gibi ama gözün gördüğü de aynı bu resimdeki gibiyse ışık sızma miktarı çok fazla bence.

İnternette bitane inceleme buldum ondada buna benzer bi ışık sızması var acaba bu model için normalmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide şunu farkettim benim ilk attığım fotoğrafta buğlu çıktığı için olduğundan çok fazla gözüküyor bu fotoğraf daha net

Ekler

• IMG_6085.png
    IMG_6085.png
    590.4 KB · Hit: 39
  • IMG_6074.jpeg
    IMG_6074.jpeg
    1.4 MB · Hit: 37
Fotoğrafta bu kadar belli oluyorsa çıplak göz ile daha feci durumdadır.

Kamera ile bu şekilde gözükmesi normal. Çıplak gözle incele. Rahatsız edip etmemesine bakmalısın.

1000008327.jpg

Fotoğrafta bendede böyle gözüküyor ama normal gözle fark edemiyorum. 27m2n3200a 1080p 180hz

Kamera ile bu şekilde gözükmesi normal. Çıplak gözle incele. Rahatsız edip etmemesine bakmalısın.
Fotoğrafta bu kadar belli oluyorsa çıplak göz ile daha feci durumdadır.
Köşelere yayılmış en azından 4 bölgede de sızan ışık şiddeti aynı simetrik gibi ama gözün gördüğü de aynı bu resimdeki gibiyse ışık sızma miktarı çok fazla bence.

IPS Panellerde fotoğraf çekince buna benzer dışında bir görüntü elde edebilen var mı ki? Kamera ile o şekilde çıkması normal. Karanlık ortamda gözle baktığınız kadarı önemli bence.

Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta bendede böyle gözüküyor ama normal gözle fark edemiyorum. 27m2n3200a 1080p 180hz
Karanlık korku temalı bir film açın bakın. Rahatsız etmiyorsa kullanın rahatsız ediyorsa değişim isteyin.

Kamerayla çekilen monitör fotoğraflarında hiç çıkmayan var mı ki? Ayrıca köşelerde çıkarsa ve hareket ettiğinde değişiyorsa büyük ihtimalle ips glow, daha çok böyle simetrik olmayan yerlerde her şekilde o ışık gözüküyorsa ışık sızmasıdır. Bu IPS glow gibi gözüküyor, çoğu ips monitörlerde vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,174
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri