Claw's
80+ Silver
Ciddi indirim koymuşlar. Sepette 1550 TL.
Akakçe grafik yorumlaması mı yoksa takip ettiğin bir kahve makinesi mi?
Bu daha yüksek bir modelbu bir ay önceki fiyatı
dipnot: evet model numaraları tıpa tıp aynı değil ama aşağı yukarı aynı ürünler ne fark ediyor bilmiyorum
Bende bir timer var ama pek kullanışlı değil. Elektrik kesilince ya da fişten çekilince sıfırlanıyor, bu nedenle her seferinde yeni saatini ayarlamak gerekiyor. Zaten kullanmaya da fazla gerek yok.Bu daha yüksek bir model
filtre kağıdı ile kullanıyor sorun değil.İçi felan plastik dolu bunların. En güzeli alın bir tane cam french press metal süzgeçli demleyin için. En sağlıklısı en güzeli bence bu. Kendim de öyle yapıyorum.
bir ara alırım kahveyi pek sevmem ztnCiddi indirim koymuşlar. Sepette 1550 TL.
French presste filtre kağıdı kullanmaya da gerek olmuyor . Esktra bir masraftan daha kurtulduk deseneBende bir timer var ama pek kullanışlı değil. Elektrik kesilince ya da fişten çekilince sıfırlanıyor, bu nedenle her seferinde yeni saatini ayarlamak gerekiyor. Zaten kullanmaya da fazla gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
filtre kağıdı ile kullanıyor sorun değil.
çokta pahalı değil kiFrench presste filtre kağıdı kullanmaya da gerek olmuyor . Esktra bir masraftan daha kurtulduk desene
Parayı geçtim uğraşmak istemem yani kağıtla felan . Neyse kim nasıl isterse onu yapsın.çokta pahalı değil ki
v60 falan önersen dahi neyse diyeceğim de bir mi hocam şu iki kahveİçi felan plastik dolu bunların. En güzeli alın bir tane cam french press metal süzgeçli demleyin için. En sağlıklısı en güzeli bence bu. Kendim de öyle yapıyorum.