- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
beyler abdullah abinin tanıttığı klavyeden alacaktım fakat bulamadım satılacakmı ve fiyatını bilen varmı
dostum ses tekerlikli model eskimi?Stoğu bitmiştir. Eğer düşündüğüm klavyeden bahsediyorsan eski bir model normal satışı olmaması.
fiyatı ne kadardı eskiden?Stoklardan kaynaklı olabilir. Yakın zamanda gelir mi bilemem ama gelir bence.
fiyatı ne kadar bilgin varmıbirçok üründe stok yok
Model adını söylesen daha iyi olur aslında. Hani bissürü ses tekerli model var ya ondan dedim. Ama Abdullah abinin tanıttığı bir tane philips klavye var herhalde o da eski. Rampage Hydra R6 klavyeye bak istersen. Benzer bir model.dostum ses tekerlikli model eskimi?
Philips SPK8614Model adını söylesen daha iyi olur aslında. Hani bissürü ses tekerli model var ya ondan dedim. Ama Abdullah abinin tanıttığı bir tane philips klavye var herhalde o da eski. Rampage Hydra R6 klavyeye bak istersen. Benzer bir model.
Evet bu eski değil. Stoğu bitmiş yada üretimi durmuş olabilir.Philips SPK8614
model bu 8 ay önce tanıttı eski değil yani
fiyatı ne kadardı peki 400 tl altıysa bunu alacağım yoksa rampage hydra alacağımEvet bu eski değil. Stoğu bitmiş yada üretimi durmuş olabilir.
Fiyatı hakkında bilgim yok. Değişiklik gösterebilir zaten stoğa geldiğinde hatta stoğa hiç gelmeyedebilir. R6 almanız daha mantıklı.fiyatı ne kadardı peki 400 TL altıysa bunu alacağım yoksa rampage hydra alacağım