alınır mı bilmiyorum kullanan varsa yorum da yapabilir mi? Bildirim geldi indirim için konu açayım dedim
Tesekkurler ben de aldimYaklaşık iki ay once 1550 ye almıştım, 2 aydır kullanıyorum, jilet gibi alıyor diyebilirim, şarjı da uzun süre gidiyor, kaliteli, tavsiye edebilirim
Hocam konuyu hortlatiyorum biraz ama k bakmayın bu model ile BG5021/16 arasında kaldım biri 7000 serisi fakat multi groom diğeri ise 5000 serisi ama bodygroom yani vücut odaklı bir cihaz fiyat farkı 600 civarı hassas bölge traşı için alacağım bu mg olan model vücut traşında Bodygroom modelin altında kalir mı eğer çok fark olmayacak ise mg modeli almak isterim çünkü hem yeni seri hem de 0.2mm ayarı var sinek kaydı gibi bir şey buYaklaşık iki ay once 1550 ye almıştım, 2 aydır kullanıyorum, jilet gibi alıyor diyebilirim, şarjı da uzun süre gidiyor, kaliteli, tavsiye edebilirim
Hocam konuyu hortlatiyorum biraz ama k bakmayın bu model ile BG5021/16 arasında kaldım biri 7000 serisi fakat multi groom diğeri ise 5000 serisi ama bodygroom yani vücut odaklı bir cihaz fiyat farkı 600 civarı hassas bölge traşı için alacağım bu mg olan model vücut traşında Bodygroom modelin altında kalir mı eğer çok fark olmayacak ise mg modeli almak isterim çünkü hem yeni seri hem de 0.2mm ayarı var sinek kaydı gibi bir şey bu
Hocam alttaki arkadaşın da dediği gibi vücut olarak da kullanıyorum bi eksikliğini görmedimHocam konuyu hortlatiyorum biraz ama k bakmayın bu model ile BG5021/16 arasında kaldım biri 7000 serisi fakat multi groom diğeri ise 5000 serisi ama bodygroom yani vücut odaklı bir cihaz fiyat farkı 600 civarı hassas bölge traşı için alacağım bu mg olan model vücut traşında Bodygroom modelin altında kalir mı eğer çok fark olmayacak ise mg modeli almak isterim çünkü hem yeni seri hem de 0.2mm ayarı var sinek kaydı gibi bir şey bu
İş gereği mecbur sinek kaydı kıvamında yapmadığı için iade etmiştimYaklaşık iki ay once 1550 ye almıştım, 2 aydır kullanıyorum, jilet gibi alıyor diyebilirim, şarjı da uzun süre gidiyor, kaliteli, tavsiye edebilirim