🔥İndirim Philips MG3720 Erkek Bakım Seti 699₺

Trendyolda satılan 60 liralık makineyi kullanıyorum çok memnunum

Beyler ben hiç jilet kullanmadım, jilet gibi sıfır kesecek tıraş makinesi öneriniz var mı?

Braun 3 Serisini incelemenizi öneririm. Cildiniz biraz hassassa ilk başlarda zorluk yaşayabilirsiniz. Boyun bölgesi en hassas yer olduğundan bazen tahriş durumu olabiliyor.

Beyler ben hiç jilet kullanmadım, jilet gibi sıfır kesecek tıraş makinesi öneriniz var mı?
dostum sinek kaydı diyorsun sen, sinek kaydı traş için günlük traş makinelerine bakacaksın onlar 0 veya 1'den az alıyor. Yani 0 ile 1 arasında kesiyor. Hatta bazı makineler direk sinek kaydı yapıyor prüzsüz. Jilet ile kesmissin gibi. Braun serisine bir bak derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum sinek kaydı diyorsun sen, sinek kaydı traş için günlük traş makinelerine bakacaksın onlar 0 veya 1'den az alıyor. Yani 0 ile 1 arasında kesiyor. Hatta bazı makineler direk sinek kaydı yapıyor prüzsüz. Jilet ile kesmissin gibi. Braun serisine bir bak derim.
ek olarak philips one blade önerip duruyorlar bir kaç konuda ama bıçaklarının fiyatını söylemiyor arkadaş. 2'Lİ veya 3'LÜ bıçakları makine fiyatı kadar zaten o yüzden önermem şahsi fikrim. Kolay temizlenen ve uzun süre götürecek bir makine alırsan örnek braun serileri kaliteli oluyor.
Örnek olarak: https://www.akakce.com/tiras-makine...10-bt-3-in-1-islak-kuru-fiyati,681887915.html
bu veya buna benzer bir makine alabilirsin tabi ki fiyat olarak pahalı ama kaliteli malzemelerden yapıldığı ve uzun süre kullanıldığı için 1 kere alırsın için rahat eder. Bütçeni bilmiyorum. Ben bütçe olarak powertech ürünlerini kullanıyorum traş + günlük traş makinesi yetiyor. Günlük traş makinesi biraz tahriş ediyor bastırınca ama normal bastırınca bir sıkıntı olmuyor.
Onun dışında traş makinesi olarak küçük bir alet aldım oda yetiyor.

Son düzenleme:
Maks 200 tl adedi. Fazla beklentim yok birkac saat isyerinde ter kokusunu engellese yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

COOOK UYGUNA 🤣🤣 Otogardaki dayıların bile kıskanacağı türden uyguna 😅
Parfüm ter kokusunu önlemez öyle amaçla alıyorsan stick al

babama almıştım 1 sene dolmadan şarj tutma süresi acayip düştü 5 dakika tutmuyor bitiyor şuan. İnternette araştırdım biraz sanırım pil değiştirenler olmuş dolan pil alıp değiştireceğim bende yenisini almak yerine.

Geri