Beyler ben hiç jilet kullanmadım, jilet gibi sıfır kesecek tıraş makinesi öneriniz var mı?
Powertec alAlmaya değer mi? Kullananlar memnun mu?
sepete ekle 200tllik kupon kullanabiliyonbende 829 olarak görünüyor
dostum sinek kaydı diyorsun sen, sinek kaydı traş için günlük traş makinelerine bakacaksın onlar 0 veya 1'den az alıyor. Yani 0 ile 1 arasında kesiyor. Hatta bazı makineler direk sinek kaydı yapıyor prüzsüz. Jilet ile kesmissin gibi. Braun serisine bir bak derim.Beyler ben hiç jilet kullanmadım, jilet gibi sıfır kesecek tıraş makinesi öneriniz var mı?
ek olarak philips one blade önerip duruyorlar bir kaç konuda ama bıçaklarının fiyatını söylemiyor arkadaş. 2'Lİ veya 3'LÜ bıçakları makine fiyatı kadar zaten o yüzden önermem şahsi fikrim. Kolay temizlenen ve uzun süre götürecek bir makine alırsan örnek braun serileri kaliteli oluyor.dostum sinek kaydı diyorsun sen, sinek kaydı traş için günlük traş makinelerine bakacaksın onlar 0 veya 1'den az alıyor. Yani 0 ile 1 arasında kesiyor. Hatta bazı makineler direk sinek kaydı yapıyor prüzsüz. Jilet ile kesmissin gibi. Braun serisine bir bak derim.
denedim hocam gelmedi maalesefsepete ekle 200tllik kupon kullanabiliyon
doakozmetik parfümlerine bakCok uyguna erkek parfum onerisi lazım. Varmı acaba?
ne kadar uygunaCok uyguna erkek parfum onerisi lazım. Varmı acaba?
Maks 200 tl adedi. Fazla beklentim yok birkac saat isyerinde ter kokusunu engellese yeter.ne kadar uyguna![]()
COOOK UYGUNAne kadar uyguna![]()
Parfüm ter kokusunu önlemez öyle amaçla alıyorsan stick alMaks 200 tl adedi. Fazla beklentim yok birkac saat isyerinde ter kokusunu engellese yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
COOOK UYGUNAOtogardaki dayıların bile kıskanacağı türden uyguna
![]()