Philips mi ? Asus mu?

a_svr

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bilgisayar için konu acmistim.Zorda olsa tavsiyelerinizle istediğim bilgisayarı aldım şimdi monitör seçiminde yardıma ihtiyacım var. Bu 2 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım ? Bütçem 900tl.

Arkadaşlar merhaba geçenlerde bilgisayar için konu acmistim.Zorda olsa tavsiyelerinizle istediğim bilgisayarı aldım şimdi monitör seçiminde yardıma ihtiyacım var. Bu 2 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım ? Bütçem 900tl.

Asus

ASUS Bence daha iyi bir marka monitörde görüntü kalitesi çok fark ediyor daha iyi özellikleri var doğru renk istiyorsan asus.

İkiside değil.Buyrun.IPS 24inc 1ms
İlk başta ben de bu monitörü alacaktım ama 75 hz değerine sadece AMD ekran kartlarıyla ulaştığını söyledi kullanan bir arkadaş gysonic özelliğinde 60 Hz üstüne cikamiyormus bu durumdan muzdarip ti kullanan arakadaş. Benimde ekran kartı gtx 1660 olduğu için tercih etmedim. Yinede zaman ayırıp öneride bulunduğun için teşekkür ederim dostum.

Geri