Neler Yeni

Philips ONEBLADE vs. Philips 1200I 1223 Hangisini almalıyım

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Merhabalar, daha önce de sormuştum ancak şu an karar aşamasındayım ve tavsiyelerinizi istiyorum Beklentilerim:

Sakalım orta sertlikte ve sık sayılabilir. Ancak yüzümde çok sakal yok ve ademelması kısmında var. Kirli sakal gibi düşünebilirsiniz. Bunun gibi yani

images.jpeg

BEKLENTİLERİM
1) 2-3 günlük sakalı 0'a yakın tıraş edebilmesi en önemli kriter benim için
2) Tahriş ve kıl dönmesi kıl çekmesi gibi diğer çeşit sakal sorunları yaratmamalı
Bunlar dışında ıslak tıraş kullanım süresi, sağlamlık da önemli tabii. Ama ilk 2 kriter çok önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bende Philips one blade var başlığı bir tık dandik benimkisi elimden kaydı yere düştü kırıldı başlığın 2 tanesi 450 tl şuanda. Ama performans olarak ve kullanım kolaylığı olarak 10 numara alet.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Bende one blade pro var makina aşırı iyi ama bıçaklar çok pahalı ondan 2 kere düşün alırken

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende one blade pro var makina aşırı iyi ama bıçaklar çok pahalı ondan 2 kere düşün alırken
hocam sakalınız nasıl bir yapıya sahip ve kaç günde bir tıraş oluyorsunuz acaba

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
her gün tıraş oluyorum

ama bendeki pro modeli

Avolays

80+
Sakal bırakmayacaksak makinenin mantığı nedir? Biri açıklayabilir mi? Jiletle kesince daha gür çıkıyor olayı şehir efsanesi o sayılmaz.

Bana gereksiz geliyor 0 tıraş olacağım diyorsan Mach 3 al geç bence dümdüz.

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Sakal bırakmayacaksak makinenin mantığı nedir? Biri açıklayabilir mi? Jiletle kesince daha gür çıkıyor olayı şehir efsanesi o sayılmaz.

Bana gereksiz geliyor 0 tıraş olacağım diyorsan Mach 3 al geç bence dümdüz.
Hocam jilet hassas ciltler için sıkıntı yaratabiliyor. Ayrıca köpüğüydü, temizlemesiydi vs. derken zahmetli oluyor. Ondan ötürü makine daha işlevsel bence

Avolays

80+
Hocam jilet hassas ciltler için sıkıntı yaratabiliyor. Ayrıca köpüğüydü, temizlemesiydi vs. derken zahmetli oluyor. Ondan ötürü makine daha işlevsel bence
Hocam oldukça hassas bir cildim var erkek ortalamsına nispeten, örnek vermem gerekirse parmak ucumu göğsüme kısmen baskı uygulayarak sürtersem birkaç dakika boyunca kırmızı iz kalıyor olduğu gibi o derece. Şu anda direkt su ile alıyorum, sakal gelişimim tamamlanmadı zaten henüz ama hatrı sayılır şekilde çıkıyor yaşıtlarıma göre. Temizleme konusunda bir kap su koyup arada ona daldırmak değilse kastınız başka bir şey yapılmıyor zaten sürekli sinekkaydı aldığınızdan kısa olan kıllar da suyla beraber akıp gidiyor, bence tıraş başlığı yıkamak daha zor.

Tabii bu benim deneyimim ama tavsiyem denemediyseniz kaliteli bir jiletle almayı denemeniz, tahriş edeceğini sanmıyorum.

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
teşekkür ederim. Bakalım makine alacak gibiyim yine de. Olmazsa jilete geçerim artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,914
Üyeler
168,056
Son üye
efe_0658
Top Bottom