Philips Spk8614 tuş sorunu.

Oradan destek oluşturacaksın. Bilgi isteyeceksin, bir görevli sorduğun soruları cevaplayacak.
Hayır bir sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de 3 kez Philips garanti tecrübem oldu ve üçünden de memnun kaldım.
Biri bizim televizyondu, diğer ikisi de babaannemlerin televziyonu ve mutfak robotuydu.
İkisini değişim birini tamir yapıp tek seferde yolladılar, herhangi bir sorun yaşamadık.
Mahallenin teknik servisi olduğum için hepsiyle ben uğraştım. :/
Destek oluşturdum ve talep kodunuda aldım.Telefon üzerinden yarın soracağım zaten ama,yine de talep oluşturayım dedim.
Peki son olarak, klavye bize ulaştırılırken nasıl oluyor acaba?

Destek oluşturdum ve talep kodunuda aldım.Telefon üzerinden yarın soracağım zaten ama,yine de talep oluşturayım dedim.
Peki son olarak, klavye bize ulaştırılırken nasıl oluyor acaba?
UPS ile çalışıyorlar. Zaten detayları destekten sorarsın.

Bu fiyattaki bir klavyede normal sayılır aslında. Odaklanmadığın zamanda da duyulabiliyor mu yay sesi?
Odaklanmana gerek yok kulaklık takılı olmayınca zınk zınk ediyor :D. Switchleri değiştirilebilir en azından, Kailh ya da Cherry takım alıp değiştiriceğim.

Ups kargod evime 2.5 kilometre uzakta gözüküyor.Nası yapsam ki
Bi şekilde hallederim olmadı
UPS ile yollarsan gönderim ücretsiz oluyor, anlaşmaları var.
Ama farklı bir firma ile de yollayabilirsin, UPS zorunlu değil. Farklı firma ile yollarsan gönderim ücretini kendin ödüyorsun.
Geri gönderimde UPS ile yolluyorlar, ekstra bir ücret ödemene gerek yok.

UPS ile yollarsan gönderim ücretsiz oluyor, anlaşmaları var.
Ama farklı bir firma ile de yollayabilirsin, UPS zorunlu değil. Farklı firma ile yollarsan gönderim ücretini kendin ödüyorsun.
Geri gönderimde UPS ile yolluyorlar, ekstra bir ücret ödemene gerek yok.
Yani ups her türlü ücretsiz değil mi,doğru mu anladım hocam?
Ama diğer firmalar ücret karşılığı demek istiyorsunuz.

Dediğim gibi destek bunların tüm cevaplarını verecek. :)
Evet kağıda yazıyorsun.
Ya hocam,bu tuş şimdi şöyle;
space tuşu büyük biliyorsunuz,space tuşunun sadece bir bölgesine ne kadar bassamda sorun olmuyor.Ama direkt üstüne basmaya çalıştığım an,ya çift basıyor,ya da bu dediğim basmama sorunu oluyor.
Bu ne ile alakalı olabilir peki?
Yani switch sağlam belkide boşuna uğraştıracak beni,bilemedim.

Marka basılmış kalitesiz bir ürün, sizin yapabileceğiniz bir şey bulunmuyor sanırsam. Aynı ürünün üstüne Frisby markası basılıp da satılıyordu diye hatırlıyorum.
Kaliteli olduğunu savunmuyorum fakat sen bir klavyeye 1000 tl bile versen, o klavyed sorun yaşama riskin var.
Teknoloji bu kul yapımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,879
Üyeler
186,687
Son üye
ezgiland
Geri