Neler Yeni

Phoenix-4060 v2 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
7500f 12400fden daha ıyı performanslı ama arkadas butce cıkaramıyormus
hocam 7500f li sistemlerin oyun testi yok birde ekran kartı amd olduğu için (nvidia kartların yazılımsal olarak ve soğutma bakımından daha iyi diye biliyorum)

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam 7500f li sistemlerin oyun testi yok birde ekran kartı amd olduğu için (nvidia kartların yazılımsal olarak ve soğutma bakımından daha iyi diye biliyorum)
eskisi kadar problemli degil kartlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

7500f daha performanslı ama intel daha uzun ömürlü
degıl kankam yenı ıslemcıler yenı pın ıle cıkacak anakart degıstırmek zorunda kalıncak

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
ılgısı yok o mevzu eskıdendı nvıdıa kartlar neyse amd de aynı sekılde

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yılmaz Şaşmaz
eskisi kadar problemli degil kartlar
evet bu videoyu gördüm ama daha yoğunluklu olarak valorant türü oyunlar oynadığım için onunla ilgili videoları göremedim

ılgısı yok o mevzu eskıdendı nvıdıa kartlar neyse amd de aynı sekılde
yani ben şuan rx580 kullanıyorum bundan önce 3060 takılıydı bilgisayarda nvidia geforce experience / amd readon software dan daha kolay gibi geliyordu o nedenle demiştim

Gurkanpiro

80+ Platinum
evet bu videoyu gördüm ama daha yoğunluklu olarak valorant türü oyunlar oynadığım için onunla ilgili videoları göremedim

yani ben şuan rx580 kullanıyorum bundan önce 3060 takılıydı bilgisayarda nvidia geforce experience / amd readon software dan daha kolay gibi geliyordu o nedenle demiştim
4060 7600 yakın fpslere yakın

Top Bottom