Normal olmak zorunda değil.Kurt neden insandan daha büyük?
İnsan daha yakın kurt daha uzakta olmasına rağmen insan çok küçük kurt çok büyük olmuş. Tam tersi olmalıydı.
Doğrudur hocamAdamın ayakları sağa doğru kendisi karşıya bakıyor hafif çapraz çarpıldı mı uzaktaki nesne büyükse kurttan bahsediyorum ağrı dağı kadar var bu kurt. Mesafe oranında gariplik var. Ağrı dağı çok yakın gözükür büyüklükten dolayı yürüyerek bir saatte varır sanırsın halbuki 30 km mesafededir. Öyle bir şey olmuş gibi.
elinize sağlık hocam, kompozisyon güzel. Oruçlu olmanın getirdiği salaklıkla çok detaylı yorum yapamıyorum ama genel olarak netlik algısında bi sorun var, mesela adamın pelerini çok keskin duruyor, ait olmadığını belli ediyor. Keza kurtta aynı şekilde çok net duruyor ve ait olmadığını bariz belli ediyor, bunları düzeltmek için belki kurtun olduğu kısma hafif sis ekleyebilirsiniz, hem arada ki karşılaşmayı daha ciddi gösterir. Ek olarak ters ışık efekti de tam olmamış gibi geldi bana adamla kurt çok karanlık mesela ama zemin daha parlak
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.elinize sağlık hocam, kompozisyon güzel. Oruçlu olmanın getirdiği salaklıkla çok detaylı yorum yapamıyorum ama genel olarak netlik algısında bi sorun var, mesela adamın pelerini çok keskin duruyor, ait olmadığını belli ediyor. Keza kurtta aynı şekilde çok net duruyor ve ait olmadığını bariz belli ediyor, bunları düzeltmek için belki kurtun olduğu kısma hafif sis ekleyebilirsiniz, hem arada ki karşılaşmayı daha ciddi gösterir. Ek olarak ters ışık efekti de tam olmamış gibi geldi bana adamla kurt çok karanlık mesela ama zemin daha parlak
rica ederim hocamTeşekkür ederim hocam yorumunuz için.
Kurt neden insandan daha büyük?
İnsan daha yakın kurt daha uzakta olmasına rağmen insan çok küçük kurt çok büyük olmuş. Tam tersi olmalıydı.
hocam manipülasyon sadece böyle şeylere denmiyor manipülasyonun bir sürü kullanım amacı ve yeri varManipülasyon photoshop olayı bu zaten. Normal photoshoplar değil. Google'da manipülasyon diye aratarak bulabilirsin.