Neler Yeni

PHP ile Giriş Sistemi

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Merhaba DAForum kullanıcıları. Zamanında bir iş için yaptığım lakin şuan bir işime yaramayan kullanıcı kayıt ve giriş formum var. İhtiyacı olanın kullanması açısından Githuba yükledim, sizlerle de paylaşmak istedim. Peki afilli bir yanı yok, sadece bazı ek özellikleri var. Hesap silme, 2FA, çoklu dil desteği falan. 2FA'yı da aktifleştirmek basit, çok zor bir yanı yok. İhtiyacı olan kullansın diye paylaşıyorum, herkese iyi geceler :)

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleyen olduysa, yorum yaparsa sevinirim.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
PHP'den pek anlamam ama inceledim, kod yapısını genel olarak güzel kurmuşsun. WordPress eklentilerine kafa yormanı da öneririm.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
Merhaba DAForum kullanıcıları. Zamanında bir iş için yaptığım lakin şuan bir işime yaramayan kullanıcı kayıt ve giriş formum var. İhtiyacı olanın kullanması açısından Githuba yükledim, sizlerle de paylaşmak istedim. Peki afilli bir yanı yok, sadece bazı ek özellikleri var. Hesap silme, 2FA, çoklu dil desteği falan. 2FA'yı da aktifleştirmek basit, çok zor bir yanı yok. İhtiyacı olan kullansın diye paylaşıyorum, herkese iyi geceler :)

sql bağlamadın sanırım

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
kod olarak eklemiş de onu indiren kendi db sini bağlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Php hiç yazmadım şu ana kadar ama klasörlemelerin biraz daha iyi olabilir gibi geldi. Neyin nerede olduğunu bulmak açısından.
aman sql açığı bırakmasınlar da :D

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aman sql açığı bırakmasınlar da :D
Hayır, SQL açığı bırakmadım.
kod olarak eklemiş de onu indiren kendi db sini bağlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Php hiç yazmadım şu ana kadar ama klasörlemelerin biraz daha iyi olabilir gibi geldi. Neyin nerede olduğunu bulmak açısından.
Evet kurulum sayfası eklemedim, connect.php'den direkt kendi dbsi ile bağlantı yapabilirler diye düşündüm. Öneriniz için teşekkür ederim.
En azından basit bir controller, model, view yapısı kurup, gruplandırsan daha iyi olur.
Teşekkürler öneriniz için, gelişmelerden haberdar edeceğim.
PHP'den pek anlamam ama inceledim, kod yapısını genel olarak güzel kurmuşsun. WordPress eklentilerine kafa yormanı da öneririm.
WP eklentileri dikkatimi çekiyor fakat hiç WP ile içli dışlı olmadım, yakın bir zamanda bakabilirim teşekkürler :)

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc

Evet kurulum sayfası eklemedim, connect.php'den direkt kendi dbsi ile bağlantı yapabilirler diye düşündüm. Öneriniz için teşekkür ederim.

WP eklentileri dikkatimi çekiyor fakat hiç WP ile içli dışlı olmadım, yakın bir zamanda bakabilirim teşekkürler :)
Rica ederim, doğum günün de kutlu olsun ayrıca :kedi:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Mutlu yıllar :blobdance:

Zepett8

80+ Bronze

Güzel olmuş eline ayak parmağına sağlık nefis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom