Çözüldü✓ Pikselleşme/Renk Geçişi

Reaksiyon skoru
9
Merhaba.

Masaüstü arka planlarıma hem hareketli olanlar hem sabit olanlar için renk geçişlerinin olduğu kısımlarda ve özellikle parlaklık olduğu kısımlarda yüksek oranla pikselleşme ve belirgin bir görüntü bozukluğu oluyor.
Bu ekran görüntülerinde belli olmuyor olabilir o yüzden konuya ekran görüntüsü ve normal resim ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    512.7 KB · Hit: 56
  • 20230517_021501.jpg
    20230517_021501.jpg
    119.3 KB · Hit: 56
Bu bendede var çözümü için takip ediyorum konuyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.

Masaüstü arka planlarıma hem hareketli olanlar hem sabit olanlar için renk geçişlerinin olduğu kısımlarda ve özellikle parlaklık olduğu kısımlarda yüksek oranla pikselleşme ve belirgin bir görüntü bozukluğu oluyor.
Bu ekran görüntülerinde belli olmuyor olabilir o yüzden konuya ekran görüntüsü ve normal resim ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende de oluyor ama bazı resimlerde, Walpaper engine den kaliteli şeyler indirdiğim zaman olmuyor, kalitesinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum

Merhaba.

Ben herşeyi takan bir insan olarak monitördede takılmadık şey brakmayıp 10 monitörü farklı farklı sebeplerden gönderdim ama bunu hiç dikkate almadım hocam siz bendende takıntılıymışsınız o durum normal olmalı herhalde

Hocam monitörünüzün çözünürlüğü nedir?
Wallpaper'ları nasıl indiriyorsunuz?

Hocam monitörünüzün çözünürlüğü nedir?
Wallpaper'ları nasıl indiriyorsunuz?
Wallpaper engine ile indiriyorum 1920x1080 çözünürlük.

Bu bendede var çözümü için takip ediyorum konuyu

Bende de oluyor ama bazı resimlerde, Walpaper engine den kaliteli şeyler indirdiğim zaman olmuyor, kalitesinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Bende her resimde mevcut

Ekran kartınızın programında Dynamic Super Resolation, Virtual Super Resolution veya GPU ölçekleme gibi bir şey açık mı kontrol eder misiniz?
Wallpaper engine ile indiriyorum 1920x1080 çözünürlük.

Bende her resimde mevcut

Ekran kartınızın programında Dynamic Super Resolation, Virtual Super Resolution veya GPU ölçekleme gibi bir şey açık mı kontrol eder misiniz?
DSR Çarpanlar Kapalı / Sanal Gerçeklik Değişken hızda Süper Ölçeklendirme Kapalı / Görüntü Ölçeklendirme Kapalı

Geri