furkan3232
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hocam kaliteyi baya düşürmüş site işaretledim sanki rengi değişmiş gibi bende anlamadım pin kırılacak falan olur o daha problemişlemci tak çalışır muhtemelen 0.001mm lik bir oynama falan var herhalde çok zor anladım bende o kadar çok pin düzeltmiş olmama rağmen
evet küçük bi yamukluk var ama sorun olmaz işlemci takıp kapağı kapatınca o basınçla düzelebilir bile. çalışır %99.Hocam kaliteyi baya düşürmüş site işaretledim sanki rengi değişmiş gibi bende anlamadım pin kırılacak falan olur o daha problem
Hocam rengi hafif değişmiş kırılma gibi bir durumu olmaz değilmievet küçük bi yamukluk var ama sorun olmaz işlemci takıp kapağı kapatınca o basınçla düzelebilir bile. çalışır %99.
Kral yeni işaretleyerek attım şüphe duyduğum yeri işaretledim rengi birazcık değişmiş gibi kırılma gibi bir durum olurmu işlemci taktığımdahiç bişeyi yok bundan daha kötüsüne taktım çayır çayır çalıştı üstüne overclock yapmıştım
sıkıntı olmazzHocam rengi hafif değişmiş kırılma gibi bir durumu olmaz değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral yeni işaretleyerek attım şüphe duyduğum yeri işaretledim rengi birazcık değişmiş gibi kırılma gibi bir durum olurmu işlemci taktığımda