Neler Yeni

🔥İndirim Pınar Dana Sucuk 300grX3=574₺🔥

Dana kasap Sucuk
Tanesi 191₺ geliyor
1000031696.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,645
İsim
Oğuz
Kasaptan alıyoruz biz buram buram et kokuyor. Kilosu 750 mi ne. Bunlara o parayı vereceğinize kasaptan alın çok daha mantıklı. Yerken zevk yaşıyorsunuz en azından.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Satıyorum ve önermiyorum. Kendiniz kıyma ile yapın veya kasaptan alın. (Bu tarz paketli sucukların kilosu 400tl altına düşerse anca alınır o da fermente olup tarım bakanlığı onaylı olucak)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Satıyorum ve önermiyorum. Kendiniz kıyma ile yapın veya kasaptan alın. (Bu tarz paketli sucukların kilosu 400tl altına düşerse anca alınır o da fermente olup tarım bakanlığı onaylı olucak)
hacı kediniz ile kıyma yapın dedin sandım var ya dedim noluyoruz dglkdgh

Konudaki fermente sucuk zaten. Güzel sucuk kullanıyorum. En azından içinde eşek eti olmadığını bilerek yiyosun. Şu an fiyatı da iyimiş.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Konudaki fermente sucuk zaten. Güzel sucuk kullanıyorum. En azından içinde eşek eti olmadığını bilerek yiyosun. Şu an fiyatı da iyimiş.
hmm fabrikaya mı gittin nerden biliyon olmadığını :D

hmm fabrikaya mı gittin nerden biliyon olmadığını :D
Yıllardır birçok sucuk denedim. Eşek sucuğuna da rastladım. Eşek mi dana mı, iyi sucuk mu kötü sucuk mu az çok anlıyorum. Haliyle fiyatlara da hakimim. Bana göre konudaki sucuk fiyatına göre iyi. Ben fikrimi söylüyorum alan alır almayan almaz bana ne

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Yıllardır birçok sucuk denedim. Eşek sucuğuna da rastladım. Eşek mi dana mı, iyi sucuk mu kötü sucuk mu az çok anlıyorum. Haliyle fiyatlara da hakimim. Bana göre konudaki sucuk fiyatına göre iyi. Ben fikrimi söylüyorum alan alır almayan almaz bana ne
olur ben çok uzun zamandır yemiyorum pek aramam da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ben bu görseldeki ile yaptım on numara sucuk oldu 😁
afiyet olsun hocam 😋

Top Bottom