Volkan Bilir
80+
Görsellerine bakmayın
hacı kediniz ile kıyma yapın dedin sandım var ya dedim noluyoruz dglkdghSatıyorum ve önermiyorum. Kendiniz kıyma ile yapın veya kasaptan alın. (Bu tarz paketli sucukların kilosu 400tl altına düşerse anca alınır o da fermente olup tarım bakanlığı onaylı olucak)
Konudaki fermente sucuk zaten. Güzel sucuk kullanıyorum. En azından içinde eşek eti olmadığını bilerek yiyosun. Şu an fiyatı da iyimiş.Satıyorum ve önermiyorum. Kendiniz kıyma ile yapın veya kasaptan alın. (Bu tarz paketli sucukların kilosu 400tl altına düşerse anca alınır o da fermente olup tarım bakanlığı onaylı olucak)
hmm fabrikaya mı gittin nerden biliyon olmadığınıKonudaki fermente sucuk zaten. Güzel sucuk kullanıyorum. En azından içinde eşek eti olmadığını bilerek yiyosun. Şu an fiyatı da iyimiş.
Yıllardır birçok sucuk denedim. Eşek sucuğuna da rastladım. Eşek mi dana mı, iyi sucuk mu kötü sucuk mu az çok anlıyorum. Haliyle fiyatlara da hakimim. Bana göre konudaki sucuk fiyatına göre iyi. Ben fikrimi söylüyorum alan alır almayan almaz bana nehmm fabrikaya mı gittin nerden biliyon olmadığını
hacı kediniz ile kıyma yapın dedin sandım var ya dedim noluyoruz dglkdgh
olur ben çok uzun zamandır yemiyorum pek aramam daYıllardır birçok sucuk denedim. Eşek sucuğuna da rastladım. Eşek mi dana mı, iyi sucuk mu kötü sucuk mu az çok anlıyorum. Haliyle fiyatlara da hakimim. Bana göre konudaki sucuk fiyatına göre iyi. Ben fikrimi söylüyorum alan alır almayan almaz bana ne
afiyet olsun hocamAlıntıyı görüntüle
Ben bu görseldeki ile yaptım on numara sucuk oldu
bunun iç pilavı iyi olurAlıntıyı görüntüle
Ben bu görseldeki ile yaptım on numara sucuk oldu