Ping Sorununun Tek Çözümü Kablo mu ?

firatbey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,791
Arkadaşlar öncelikle bu konuda çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Buradaki önerileri dikkate alarak wifi adaptörümü ''Asus USB n-14'' modeliyle değiştirmeye karar verdim fakat ürünün yorumlarına ve başka forumlarda ki mesajlara göz atınca adaptör değiştirmenin bir şeyi değiştirmeyeceğini yazmıştı çoğu kişi. Kısacası bu ping sorunun tek çözümü kablo mu?

Arkadaşlar öncelikle bu konuda çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Buradaki önerileri dikkate alarak wifi adaptörümü ''Asus USB n-14'' modeliyle değiştirmeye karar verdim fakat ürünün yorumlarına ve başka forumlarda ki mesajlara göz atınca adaptör değiştirmenin bir şeyi değiştirmeyeceğini yazmıştı çoğu kişi. Kısacası bu ping sorunun tek çözümü kablo mu?
Yani değiştirebilir fakat ethernet kadar stabil olamaz ethernet çekme fırsatın varsa çek 10 20 metre olan sendin sanırım çekersin en son konuştuğumuzda çekebilmen mümkün olduğunu söylemiştim çünkü benimde senin kadar uzak stabilliği anca ethernetle yakalayabilirim

Yani değiştirebilir fakat ethernet kadar stabil olamaz ethernet çekme fırsatın varsa çek 10 20 metre olan sendin sanırım çekersin en son konuştuğumuzda çekebilmen mümkün olduğunu söylemiştim çünkü benimde senin kadar uzak stabilliği anca ethernetle yakalayabilirim

Seninle konuşmadık ama mesafe neredeyse 10 metre modem ile pc arasında. Fakat öyle imkansız yerdeler ki 2 oda arasında antre var. Havadan zaten geçiremem yerden birisi üstüne basarsa bir şey olur korkusu var. Kablolu işlevini görecek başka bir alet yok mu ?

Seninle konuşmadık ama mesafe neredeyse 10 metre modem ile PC arasında. Fakat öyle imkansız yerdeler ki 2 oda arasında antre var. Havadan zaten geçiremem yerden birisi üstüne basarsa bir şey olur korkusu var. Kablolu işlevini görecek başka bir alet yok mu ?
ben 10 metre kablo kullanıyorum ve kablo antreden gidiyor modemi salona koydum evin ortasında diye bizim ev dikdörtgen olduğu için uclara koyunca çekmiyor bende salona ortaya koydum fakat odama 6 7 metre uzak kalıyor bende antreden getiriyorum halı altından üstüne basınca bir şey olmuyor bir süre sonra kabloyu görmüyorsun bile kapının köşesinde olan kabloları

Bende kablo ile çözüldü.

ben 10 metre kablo kullanıyorum ve kablo antreden gidiyor modemi salona koydum evin ortasında diye bizim ev dikdörtgen olduğu için uclara koyunca çekmiyor bende salona ortaya koydum fakat odama 6 7 metre uzak kalıyor bende antreden getiriyorum halı altından üstüne basınca bir şey olmuyor bir süre sonra kabloyu görmüyorsun bile kapının köşesinde olan kabloları

Mesafe etkilemiyor yani değil mi ?

Mesafe neden etkilesin reis mesafe etkilese ethernetin ne önemi var ethernet stabilinde olan wirelessler kim bilir kaç paradır sırf 10 metre kablo için o kadar para verenleri anlamıyorum zaten alt tarafı bir kablo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen dersin kardeşim benim laptopum var benim evde oturduğum yerleri sıklıkla değiştiriyorum dersin o zaman derim wireless al ama onun harici gereksiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,182
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri