Neler Yeni

PintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

haktanugur3

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bunlar da tepkiler.
Ekran Görüntüsü (261).png

Ekran Görüntüsü (262).png

Ekran Görüntüsü (263).png

Ekran Görüntüsü (264).png

Ekran Görüntüsü (266).png

Ekran Görüntüsü (267).png

Ekran Görüntüsü (268).png

Ekran Görüntüsü (269).png

Ekran Görüntüsü (270).png

Ekran Görüntüsü (271).png
Ekran Görüntüsü (272).png
Ekran Görüntüsü (273).png
Ekran Görüntüsü (274).png

Son düzenleme:

EKAloji

80+
Jaho adamdır, panda bu sefer boş yapmış.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Arkadaşlar jahrein böyle jahrein oldu ya çokda takmamak lazımdı pinti panda burda biraz akıl edememiş bunu çünkü adam jahrein izleyicileri tarafındanda seviliyordu şimdi adama demedik laf kalmadı bu adamın izleyicilerini ve eleştirilerini engelleyemezsiniz salın ya.
Bide abi adam haklı ya oyun gerçekten kötü olmuş eğer biraz daha ucuz olsaydı sırf destek amaçlı alıp güzel yorum yapardım bunu şöyle örnek vereyim biraz saçma olacak ama ozan kabak liverpola transfer olduktan sonra maça çıktı ve maç sonu puanı 10 üzerinden 4 küsürlerdeydi ama bizim türkler sayfaya yoğunluk gösterip destek verdiler maçın adamı seçildi oyunun fiyatı biraz ucuz olsa destek amaçlı alınırdı bilmiyorum ya ben böyle düşünüyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Erzurum=berbat, leş, Türkçülük edasıyla yapılan adeta kanalizasyon içinde bulunan o leş şeyi andıran oyun. 25 TL oyun yap ama dosyalar kopya. 25 TL oyun yap ama oyunda sadece türkü ve camii var. Yarın gel saraya Reis sana iyisinden araba alır.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yav gene millet birbirine girecek.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
PintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.

Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
Bir taraf haklı olmak zorunda değil 2 tarafta haksızdı fakat illa bir haklı çıkmak zorundaysanız haklı olan jahreindir yapımcının yaptığı yorum gerçekten felaket ötesi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tamamdır. Artık bir ton kavga çıkar. Konuyu Haktan açmış ne de olsa. Bu arada Jah'ı zaten sevmiyordum şimdi hiç sevmiyorum. Eleştirme yapıyosun tamam da yerin dibine de gömmezsin. Baktın beğenmedin abi git iade et. Sana zorla oyunu al diyen yok. Para senin bilgisayar senin. İster alır yüklersin ister almazsın. Ne bileyim kıl kaptım.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Erzurum oyunu her ne kadar alıntı ve kötü olsa da bir emek var. Belki adam bir umutla o oyunu yaptı. Belki ileride bir oyun şirketi kuracak. İyi bir oyun değil. Fakat Türk oyun sektörüne katkı sağlayabilecek bir oyun. JAHREİN oyunu gömmüş ve dalga geçmiş. ZULA oyunu da p2w olduğu için sevilmiyor. Fakat baktığınız zaman böyle bir oyunun yapılması gayet iyi. Erzurum oyununun fiyatı da fazla. O paraya The Long Dark alınır. Erzurum oyunu geliştirilebilir.
Bu oyun Türk değil de başka bir milletin yapımı olsa bahse girerim ki yüzüne bile bakmazdın.

Oyun kötü mü? Evet kötü. O yüzden yok emekmiş yok Türk'müş falan bunlar önemsiz. Önemli olan bize verilen ürün.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gerçekten oyun çok kötü full kopya almadım almayacaktım.
Gıbır gıbbbbbbbbbbbııııııııırnet'den indirdim,
Cidden kopya ve kötü bir oyun.
Ama yine de PintiPanda'ya hak veriyorum :cool:

Son düzenleme:

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
erzurum oyunu para tuzağı
inş yabancılar oynamaz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Tamamdır. Artık bir ton kavga çıkar. Konuyu Haktan açmış ne de olsa. Bu arada Jah'ı zaten sevmiyordum şimdi hiç sevmiyorum. Eleştirme yapıyosun tamam da yerin dibine de gömmezsin. Baktın beğenmedin abi git iade et. Sana zorla oyunu al diyen yok. Para senin bilgisayar senin. İster alır yüklersin ister almazsın. Ne bileyim kıl kaptım.
İyi güzel demişsin ama zaten gidip iade etmesine triggerlandılar.En çok ilgi çeken bunlardan birisi.
Yerin dibine soktuğunu düşünmüyorum.Oyunun ele alınacak iyi bir yeri olduğunu düşünmüyorum.
Oyunu oynamadım oynamayı düşünmüyorum sadece baktım ve 4 5 tane ev,cami,tren rayı,hayvanlar ve ağaçtan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
panda adamdır.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Bu oyun Türk değil de başka bir milletin yapımı olsa bahse girerim ki yüzüne bile bakmazdın.

Oyun kötü mü? Evet kötü. O yüzden yok emekmiş yok Türk'müş falan bunlar önemsiz. Önemli olan bize verilen ürün.
Türk oyunu olduğu için şımartılıyor doğru. Yapımcıda çok iyi bir şeyler yaptığını sanıyor. Fakat şöyle bir şey var oyun sektöründe çok gerideyiz. Oyunun fiyatı da pahalı. Oyun kötü ve fiyatı pahalı. Övenleri anlamıyorum. JAHREİN'İN oyunu yere gömmesi olmamış.

Top Bottom