SefaBaba
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 8,034
100 kdaŞuanda yayını izliyorum ilk defa 85k lara çıktı arkadaş yani uzun zamandır çıkmıyodu heralde.
100 kdaŞuanda yayını izliyorum ilk defa 85k lara çıktı arkadaş yani uzun zamandır çıkmıyodu heralde.
ben kesinlikle pandaya hak veriyorum çakma makma aga desteklemezsen hiç bir türk gta 5 yapamaz sanki abd de bi anda aşırı iyi oyunlar çıkartıp dünya devi mi oldular yavaş yavaş olur bu işler destek ister sonuna kadar destekliyorum jahrein in yaptığı bu şey çok yanlış ve abartıPintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
![]()
![]()
Pintipanda Facebook Gaming'de
Canlı izleyerek ve takip ederek Pintipanda'i destekle.www.facebook.com
Ama adam istedeği gibi yorum yapar oyunu gömer oyunu yükseltir iade eder satın alır beğenmemesi çok normal ben izlediğime göre tek kişi yapmış gibi oyunuPintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
![]()
![]()
Pintipanda Facebook Gaming'de
Canlı izleyerek ve takip ederek Pintipanda'i destekle.www.facebook.com
Abartma konusunda hak veriyorum ama çok yanlış değil fazla övülmüş bir oyun acaba yapımcı bu oyun için hangi konuya emek vermiş çok merak ettim.ben kesinlikle pandaya hak veriyorum çakma makma aga desteklemezsen hiç bir türk gta 5 yapamaz sanki abd de bi anda aşırı iyi oyunlar çıkartıp dünya devi mi oldular yavaş yavaş olur bu işler destek ister sonuna kadar destekliyorum jahrein in yaptığı bu şey çok yanlış ve abartı
kanka kimse ilk oyun olarak AAA oyun yapmanı beklemiyor. çok güzel indie oyunlar var bknz rimworld, kenshi, dead cells etc. yani güzel bir oyun için büyük bir bütçeye ya da büyük bir ekibe gerek yok.ben kesinlikle pandaya hak veriyorum çakma makma aga desteklemezsen hiç bir türk gta 5 yapamaz sanki abd de bi anda aşırı iyi oyunlar çıkartıp dünya devi mi oldular yavaş yavaş olur bu işler destek ister sonuna kadar destekliyorum jahrein in yaptığı bu şey çok yanlış ve abartı
genede türk yapımı bir oyunu bu kadar ezmek bence doğru değil ben beğenmedim tarzıma uygun değil gibi bir şey söyleseymiş yayında iade etmiş bu çok ezici bir davranışAbartma konusunda hak veriyorum ama çok yanlış değil fazla övülmüş bir oyun acaba yapımcı bu oyun için hangi konuya emek vermiş çok merak ettim.
eleştirdiği kesiti izlerseniz aslında ezmediğini göreceksiniz.genede türk yapımı bir oyunu bu kadar ezmek bence doğru değil ben beğenmedim tarzıma uygun değil gibi bir şey söyleseymiş