Neler Yeni

PintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
jahrein haklı.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
PintiPanda ve Jahrein'in Erzurum hakkında ki tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.

Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
ben kesinlikle pandaya hak veriyorum çakma makma aga desteklemezsen hiç bir türk gta 5 yapamaz sanki abd de bi anda aşırı iyi oyunlar çıkartıp dünya devi mi oldular yavaş yavaş olur bu işler destek ister sonuna kadar destekliyorum jahrein in yaptığı bu şey çok yanlış ve abartı

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence ben haklıyım.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Olay ilk başta Jahrein'in Erzurum oyununa eleştiri-hakaret etmesiyle başladı.
Sonrasında geliştiricinin mesajı ortaya çıktı.

Alıntıyı görüntüle
Sonrasında bu olay pandanın twit atmasıyla büyüdü.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında bu mesajlara Jahrein bu şekilde cevap verdi.
Alıntıyı görüntüle
Bunun üzerine PintiPanda video yayınladı.
Bu videoya ise Jahrein böyle tepki verdi.
Alıntıyı görüntüle
Buna da Panda cevap verdi.

Alıntıyı görüntüle

Sonrasında iki yayıncıda belli twitler attılar.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonrasında iki yayıncıda yayın açıp. Durumu anlattılar.
Ama adam istedeği gibi yorum yapar oyunu gömer oyunu yükseltir iade eder satın alır beğenmemesi çok normal ben izlediğime göre tek kişi yapmış gibi oyunu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
ben kesinlikle pandaya hak veriyorum çakma makma aga desteklemezsen hiç bir türk gta 5 yapamaz sanki abd de bi anda aşırı iyi oyunlar çıkartıp dünya devi mi oldular yavaş yavaş olur bu işler destek ister sonuna kadar destekliyorum jahrein in yaptığı bu şey çok yanlış ve abartı
Abartma konusunda hak veriyorum ama çok yanlış değil fazla övülmüş bir oyun acaba yapımcı bu oyun için hangi konuya emek vermiş çok merak ettim.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
kanka kimse ilk oyun olarak AAA oyun yapmanı beklemiyor. çok güzel indie oyunlar var bknz rimworld, kenshi, dead cells etc. yani güzel bir oyun için büyük bir bütçeye ya da büyük bir ekibe gerek yok.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Uygunsuz dil
Jahrien kadar aşşağılık birisi yok. ***** ***** şeylere karışıyor. Toxic bir oturup kilo alma hobisi olan insan olduğunu ilk bakışta anlayabiliyorum.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Abartma konusunda hak veriyorum ama çok yanlış değil fazla övülmüş bir oyun acaba yapımcı bu oyun için hangi konuya emek vermiş çok merak ettim.
genede türk yapımı bir oyunu bu kadar ezmek bence doğru değil ben beğenmedim tarzıma uygun değil gibi bir şey söyleseymiş yayında iade etmiş bu çok ezici bir davranış

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Panda haklı. Jahrein'in düşüncelerini paylaşmasın da bir sakınca görmüyorum ama bu kişi jahrein, toxiclik ve prim yapmak için biri bin yapar bu adam. Bir de jahreinin zihniyette bozuk. Bazı şeylere biz sıfırdan başlıyoruz, yabancı milletler sıfırdan degil 10.kademeden falan devam ediyorlar. Jahreinin zihniyetindekiler direk neden bizim yaptıgımız şey de 10. kademe degil diye bizim sıfırdann başladıgımız projeleri aşagılıyor ve 10.kademe bir kalite bekliyor. Bu kaliteyi beklemesi zaten saçma çünkü bazı şeylere biz sıfırdan başlıyoruz. Bunu beklemesi çok saçma. Yoksa ben jahreinin düşüncelerini belirtmesinde ve ne kadar toxiclik yaparsa yapsın hatta bir sakınca görmüyorum. Burada oyun yapımcısı abartmış. Herkes senin oyununu begenmek zorunda degil.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Jahrein'i sevmem, pek bir vasfı olduğunu da düşünmüyorum. PintiPanda adamdır.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
genede türk yapımı bir oyunu bu kadar ezmek bence doğru değil ben beğenmedim tarzıma uygun değil gibi bir şey söyleseymiş
eleştirdiği kesiti izlerseniz aslında ezmediğini göreceksiniz.

Top Bottom