700 oyunun mu var?CTRL + C / CTRL + V (Bayrak / Cami / Türkü) Duyar güzel kasılmış The Long Dark'tan bire bir keşke daha özgün şeyler yapsalarda bizde desteklesek Steam /Epic / Origin/ Ubisoft ta 700+ oyunum var ve yayıncıların böyle kopyalama işlere destek vermesi üzücü Türklerden çıkmış başarılı indie oyunlarda var ama sorsam çoğu kişi bilmez neden çünkü duyar kasmadılar
Steamde var niye sallıyayım ya boş yapma700 oyunun mu var?
Arka tarafından çok güzel sallıyorsun.
Ubisoft ve origin ile beraber yapılmış Türk oyunu yok.
dostum bu arkadaşa laf anlatamazsın yorum yapmak için yorum yapıyor..700 oyunun mu var?
Arka tarafından çok güzel sallıyorsun.
Ubisoft ve origin ile beraber yapılmış Türk oyunu yok.
Ben oyunu sen yaptın sandım öyle bir yazmışsin ki steamde yok demedim zatenSteamde var niye sallıyayım ya boş yapma
dostum bu arkadaşa laf anlatamazsın yorum yapmak için yorum yapıyor..
oyunu vardır gerçekten o ayrı ancak 700 pek inandırıcı değil
Ben oyunu sen yaptın sandım öyle bir yazmışsin ki siteamde yok demedim zaten
ctrl+c ctrl v yaparak sende yap umarım yaparsın.CTRL + C / CTRL + V (Bayrak / Cami / Türkü) Duyar güzel kasılmış The Long Dark'tan bire bir keşke daha özgün şeyler yapsalarda bizde desteklesek Steam /Epic / Origin/ Ubisoft ta 700+ oyunum var ve yayıncıların böyle kopyalama işlere destek vermesi üzücü Türklerden çıkmış başarılı indie oyunlarda var ama sorsam çoğu kişi bilmez neden çünkü duyar kasmadılar
Sen benle ne zaman konustunda laf anlatamazsın diyorsun PintiPanda ile Jahrein arasındaki olan konu hakkında yorum bildirmemişim oyun hakkında bilgi vermişim kaç yıldır kullandığım platformlar epicte zaten verdiği beleş oyunlarda 150 den fazla oyun oldu neden yalan söyliyeyim bunu bir açıkla bana lütfendostum bu arkadaşa laf anlatamazsın yorum yapmak için yorum yapıyor..
oyunu vardır gerçekten o ayrı ancak 700 pek inandırıcı değil