Neler Yeni

Jahrein ve Erzurum Yapımcısı Arasında Geçen Kavga

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Jahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.
Hee aynen aynen evet haklısın.
Arkadaşlar konu Elraen Jahrein kavgası değil. Lütfen çarpıtmayın konuyu.
Tartışacaksanız da özelden tartışmanızı rica ediyorum.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Birine yapacağınız en yapıcı eleştirinin toplum önünde yerder yere vurarcasina eleştirmek olduğunu düşünüyorum çünkü işe yarıyor peki ne işe yaramıyor bu ne olduğu belli olmayan çakma oyunun mekanikleri. Yerli diye adamları tanrı pozisyonuna koyarsanız zaten kibirden daha iyisini yapmazlar. İsmini Türkçe yapınca ellerine ne versem satıyor ben de alayım unreal engine / unity için 2 asset pack (long dark theme asset pack yazarsam oyundaki itemleri bulacağıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam) alayım üç kod yazayım yerli oyun diye satayım. Türk birinin ingilizce konuşmasına laf atıyormuş ben ortaokulda öyle ingilizce konuşuyordum (oyundaki ingilizce rezilliği aksandan da öte). Türk oyun sektörü millet böyle şeyleri övdükçe gelişmez 2008 oyunu gibi duruyor diyeceğim ama 2008den oyun açsam emin olun daha iyi mekanikleri vardır. Kaynak demeyin bana yaratıcılık için de kaynak gerekmiyor. Undertale in yakaladığı başarıyı hepimiz biliyoruz. Hatta çok fazla indie oyun daha düşük bütçelerle bu oyundan çok daha iyisini yapıyor. Erzurum ve potentia ya diyorum bu bütçe ile ne the long dark ne de ltou yapılır o yüzden denemeyin.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu oyunlarda gelip," Türküz biz Türk yapımıyız" diyenlerin hepsi primci. O kadar ÇİN yapımı oyun var neden onlar global çalışıyor çünkü hedefleri büyümek bunların dertleri prim kasarak çıkmak.

erzuğrum.JPG

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Atar
İlgilendiği Kategoriler
Mgs Fanboyum
Bence herkes yapıcı eleştiri yapmak zorunda değil zaten böyle bir oyun yapıyorsan her türlü eleştiriye açık olman lazım.Her tüketici iade hakkına sahiptir Jahrein'i sevmem yayınlarını izlemem ama bence Jahrein haklı.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
-yerli oyun yaptık nasıl olmuş ?

Ekran görüntüsü 2021-02-24 215812.png

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Arkadaşlar şu ''satın alarak destek olmalıyız'' lafını anlamıyorum. Bu yapımcının daha önceden bedavaya yapılmış ''Sevgilim olur musun?'' diye şu erkekler ve kızların eş bulmak için yarıştığı yarışmanın parodisi olan bir oyun. Oyun ücretsiz ve oldukça komik. Zeon zamanında yayında oynamıştı hem izlerken hem de indirip kendim oynadığımda çok eğlenmiştim. Şimdi bu adam niye şimdi kopyaladığı oyundan daha pahalıya satıp kötü eleştiri yapanlara sanki kıyametin ortasında oyunu geliştirmiş gibi abarta abarta anlatıyor anlamıyorum. Ayrıca şu yapımcının ''sıfırdan oyun geliştirme'' muhabbeti hiç gerçeklik içermiyor ve gülünç.

Sıfırdan oyun geliştirme aşaması;
1614193215875.png

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu adamdan niye nefret ediyorum çünkü her türlü konuda olay çıkarıp dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor.
Zamanında emeğiyle gelişen Tuğkan abiye (Elraenn) bile Bot kullanıyor demişti.
Şimdi noldu ? Seveni azaldı izlenmeleri 15 K'yı geçmiyor.
Yancısı Kemal (K.Müzisyen) bile rahat 30 K izlenirken kendisi bu duruma düştü.
Zamanında Unlost'un ekibindeki PUBG Solo #1'si adama bile laf atmıştı.
Acınılası biri kendisi benim ve bir çok kişinin gözünde.
yancısı kemal?
kemal hiç bir zaman jahonun yancısı olmadı zamanında donate atıp şarkı felan söylüyordu. tam olarak wtcn'nin yancılığını yaptı ancak o da normal bir modaratör olarak başlamıştı.

Tankman

80+ Bronze
Jahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.
ironiyse komik ironi değilse yılın şakası sajıdaıbdsabdasıdadsadas

Top Bottom