T.P.G.
80+ Titanium
Saz çalıyor kardeşimAynı cümleleri çok kez söyledim her platformda. Milliyetçilik sömürmenin üstüne bu tarz bir rezillik anca haklılığımı doğrular.
Saz çalıyor kardeşimAynı cümleleri çok kez söyledim her platformda. Milliyetçilik sömürmenin üstüne bu tarz bir rezillik anca haklılığımı doğrular.
Jahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.
Arkadaşlar konu Elraen Jahrein kavgası değil. Lütfen çarpıtmayın konuyu.Hee aynen aynen evet haklısın.
yancısı kemal?Bu adamdan niye nefret ediyorum çünkü her türlü konuda olay çıkarıp dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor.
Zamanında emeğiyle gelişen Tuğkan abiye (Elraenn) bile Bot kullanıyor demişti.
Şimdi noldu ? Seveni azaldı izlenmeleri 15 K'yı geçmiyor.
Yancısı Kemal (K.Müzisyen) bile rahat 30 K izlenirken kendisi bu duruma düştü.
Zamanında Unlost'un ekibindeki PUBG Solo #1'si adama bile laf atmıştı.
Acınılası biri kendisi benim ve bir çok kişinin gözünde.
ironiyse komik ironi değilse yılın şakası sajıdaıbdsabdasıdadsadasJahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.