Neler Yeni

Jahrein ve Erzurum Yapımcısı Arasında Geçen Kavga

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Jahrein'in yaptığı incelemeyi okurken boşluğuma geldi, birkaç kez güldüm. :D
Bence iki tarafta haksız her koşulda.
Klasik Türk milleti. Kendi milletinin yaptığı bir şeyi, en fazla yerin dibine sokup hakaret eden yine biziz.
Diğer milletlerin eleştirilerine bakıyorum, bir de bizimkilere bakıyorum da üzülüyorum. Eleştirmeyi bilmiyorlar.
Oyun hakkında düzgünce konuşup eksiklerini söyleyip daha iyilerinin yapılması için satın alarak destek olmalıyız.
Objektif bir biçimde inceleyerek sevmediğimiz yönlerini söyleyip gelişmesine olanak sağlamalı ve desteklemeliyiz.
Fakat bizim Türk milleti şaşırtmıyor. Sadece yermek için eleştiri adı altında, şöyle yorumlar geliyor:
1- Bu oyunu sevip önerenin, aklından şüphe ederim.
2- Sırf milliyetçiliği ve dini duyguları sömürmek için yapılmış. o.O2
3- Zerre para vermem, hak etmiyor. Ben bile bir haftada daha iyi yaparım.
4- Anca hazır assetslerde yapılan boş beleş bir oyun, zaaa. 🤪

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Klasik Türk milleti. Kendi milletinin yaptığı bir şeyi, en fazla yerin dibine sokup hakaret eden yine biziz.
Diğer milletlerin eleştirilerine bakıyorum, bir de bizimkilere bakıyorum da üzülüyorum. Eleştirmeyi bilmiyorlar.
Oyun hakkında düzgünce konuşup eksiklerini söyleyip daha iyilerinin yapılması için satın alarak destek olmalıyız.
Objektif bir biçimde inceleyerek sevmediğimiz yönlerini söyleyip gelişmesine olanak sağlamalı ve desteklemeliyiz.
Fakat bizim Türk milleti şaşırtmıyor. Sadece yermek için eleştiri adı altında, şöyle yorumlar geliyor:
1- Bu oyunu sevip önerenin, aklından şüphe ederim.
2- Sırf milliyetçiliği ve dini duyguları sömürmek için yapılmış. o.O2
3- Zerre para vermem, hak etmiyor. Ben bile bir haftada daha iyi yaparım.
4- Anca hazır assetslerde yapılan boş beleş bir oyun, zaaa. 🤪
o kadar haklısın ki

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Bence eleştirinin yapıcı olması zorunluluğu yok yıkıcı eleştiri de olabilir yıkıcı eleştirilerden de yapımcılar ,yapıcı sonuçlar çıkarabilirler sonuç olarak her insan yapıcı eleştiri yapacak diye bir şey yok mesela dalga geçtiği şeyleri düzeltip tekrar bir mail vs. atıp tekrar dene diyip hatalarını düzelttilerse belki olumlu dönüş de alabilir Allah Türklük diyip UE üzerinden hazır asset kullanıp milleti Türklük üzerinden vuruyorsun Türklük üzerinden vuracaksan Türklere yakışır,önceki başarılı Türklerden örnek alıp bir şey yapmalısın.
Artı olarak Videoyun Batu'ya 5 günün kalmış demiş adam başladık demedi bu bir ikincisi istese çok kolay yapabilir bundan eminim Batu'yu düzenli izleyen biri olarak ancak zaten daha sonra paylaşacaklar video serisini Microsoft'ta çalıştığı için malum biraz yoğun adam :d. Birisi Kars(Kayseri de olabilir) 2077 troll bir oyun yapmış bir saatte videoda uyuma mekaniği kar ortamı çok güzel vardı ona da bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
Bu yayıncıyı hiç sevmiyorum. Her hareketi prim, hep show hep show.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Selamlar,

Burada yapıcı olarak konuşma yapalım.

Olay Özeti:
Jahrein yayında Erzurum adlı oyunu oynuyor.
Ve beğenmediği için iade ediyor.
Arkadaşları da:
"Ben bu oyunu 1 haftada yaparım." - "Çakma oyun." gibi yorumlar yapıyor.

Daha sonrasında Erzurum oyunun yapımcısından cevap geliyor:
Alıntıyı görüntüle

Ve Jahrein'de bu yoruma cevap olarak:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bunları yazıyor.

Benim şahsi düşüncem:
Bir oyun yapımcısı olarak, Türklüğü ve dini işin içine katarak haklı çıkmaya çalışması çok yanlış.
Sonuç olarak sen bir oyun yapımcısısın ve herkes senin oyunun beğenmek zorunda değil, iade de edebilirler.
Fakat Jahrein de hatalı. Çünkü daha yapıcı bir eleştiri yapıp, eksiklerini söyleyip, beğenmediğini dile getirebilirdi.

Benim düşüncelerim bu şekilde.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
EoFlFapXcAA1BbZ.jpg

Jahrein biraz daha hata belirterek, şöyle düzeltilebilir diyerek, dediğin gibi yapıcı eleştiride bulunsaydı yine her zamanki gibi bi şekilde haklı olacaktı :D

Ama oyun yapımcısının dedikleri baştan aşağı saçma olmuş fikrimce.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
o kadar haklısın ki
Bu tipler yüzünden insanın bir şey yapacakken bile zerre yapası gelmiyor zaten.
Kendilerini de haklı görüp "Ben demiştim, haklıyım. 🤪 (y)" demeleri de ayrı bir komik.
Maalesef her yerde var bu tipler, insanları da çok güzel manipüle edip etrafında topluyorlar.
Biri, bir oyun hakkında belli milliyetçiliği sömürüyor diyorsa kaçın. Pek münakaşaya girmeyin.

MR. Salieri

80+ Bronze
Ya abi çok mu zor beyler ben beğenmedim kötü olmuş bu kadar demek çok mu zor.Boş insan Jahrein.ELRAEN ADAMDIR.

Tankman

80+ Bronze
abi gerçekten şu jahreini izleyip eğlenebilen var mı adam gerçekten bana çok toxic geliyo bu olayla bi alakası yok ama gerçekten hiçbişeyden memnun kalmıyo chati desen zaten çoban koyun ilişkisi ha kültürlü ve zeki bir insan o ayrı lakin kaç yaşına gelmiş sırf gündemde kalmak için ona buna laf atıyo kendinden daha iyi birisini gördüğünde hemen çamur atıyo yok hile yok bot basmış vs. hiç hoşuma gitmiyor yapımcının da bence milli değerlerimizden yürümesi yanlış ama zaten türkiye de o kadar iyi oyunlar çıkmıyor mont and blade den sonra belki de en iyi oyun budur kötü yanlarını söyleyip güzel bir eleştiride bulunmak yerine aşşalayıcı ve alaycı konuşması hiç hoş deil

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Zamanında emeğiyle gelişen Tuğkan abiye (Elraenn) bile Bot kullanıyor demişti.
Jahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Jahrein Elraenn'e bot demedi o yayında Elraenn'e bot atılıyor Elraenn ise çok delikanlı olduğu için yalanlamak için uğraştı.
Elraenn kamera önünde delikanlı adam gibi adam olarak takılıyor Jahreinin karısının hesabına botlarla küfür ettirdi kitlesini Jahrein'e karşı tetikledi delikanlılığı anca kamera önünde.

Asıl Elraenn böyle primlerle bir yere geldi. Jahrein bu işi yıllardır yapıyor ve gerçekten emeği ile gelmiş bir yayıncı.
Hee aynen aynen evet haklısın.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aynı şeyler Unlost içinde geçerli zamanında kendisine farklı normal kullanıcıya farklı oran csgo kumar sitelerinin reklamını yapıyordu. Jahrein'de bunu söyleyince hemen kavga çıkardı. Haksız bir şey gördüğünde söylüyor her zamanda böyle yaptı izleyici kaygısıyla haraket eden her haraketi rp olan Müzisyen gibi değil.

Sevdiğiniz adam Twitch ile alakalı istagram hesaplarını satın alıp Jahreini paylaşmalarına izin vermeyen bir adam. Bu kadarda kin beslenmez sahte hesaplarla karısına küfür ettirtmek nedir

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bağımsız bir türk yapımcısına neden bu kadar yükleniliyor ? Evet türklük üzerinden prim yapıyor ama call of duty oyunlarında heryerde amerikan bayrağı var ve probaganda yapıyorlar. bannerlordu ben 10 yıl bekledim bağımsız değiller ama
adam güncelleme yapar düzeltir her zaman ki jahrein işte twichte kanser kitlesi var diye ülkede gündemi belirleyeceğini sanıyor her politik konuya atlıyor. Arda turan da öyleydi sonucu herkes biliyor :D

Top Bottom