Merhaba arkadaşlar. Belki benim gibi en azından iş görecek bir webcam ihtiyacı olanlar için güzel fiyat olduğunu düşünüyorum. Daha önce A101'e 80 TL'ye gelmişti genelde 100 TL bandında satılıyor. Gratis'e kaydolup ürünü 55 TL'ye alabilirsiniz. Kargo ücreti 3,99 yazıyordu fakat yakınımda Gratis olduğu için ücretsiz mağazadan teslim olarak alacağım. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. İnceleme videolarına baktığımda en azından iyi performans gösteriyor. Arayanlar için iyi fırsat olacağını düşündüm. En kötü al sat ile dolap vb uygulamada 70 80 fiyat bandında satılabilir.
WEBCAM
55 liraya taksit mi yapıyorsunMağaza teslim 6 taksit ile aldım teşekkürler. Ne kadar kötü olabilir ki?
Kendim aldım alan başka arkadaşlar da var sanırım.Mobil uygulamadan almayı denedim ürün stokları bitmiş belki fiyat ondan böyle alan olabildi mi?
Yani herkesin bütçesi kendine göre. İmkan varsa neden olmasın ?55 liraya taksit mi yapıyorsun
vade farkı yoksa taksitle alıcaksın parayı bağlamanın ne mantığı var55 liraya taksit mi yapıyorsun
55 liraya yemek bile yenmiyorKendim aldım alan başka arkadaşlar da var sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani herkesin bütçesi kendine göre. İmkan varsa neden olmasın ?
Dediğim gibi kimsenin bütçesini bilemeyiz. İmkan varken bu devirde kimse cebindeki nakiti bir yere bağlamıyor.55 liraya yemek bile yenmiyor