fayuk_w
80+ Bronze
ben indirimde 25 tl ye almıştım bedava gibi olmştuHerkese Merhabalar. Bu Benim İlk İncelemem Umarım Güzel Olur.
Klavyeyi 4.5 Aydır Kullanmaktayım Ne Kadar Uzun Kullanım Olur Bilemem
Kutu İçeriği :
Alıntıyı görüntüle
- Kutu İçeriği Pek Bol Değil. Bir Adet Kullanım Kılavuzu / Garanti Belgesi Çıkıyor. Birde Klavyemiz
RGB Aydınlatma :
Alıntıyı görüntüle
- Öncelikle Klavyemiz Full RGB Değildir(55 TL'lik Klavyede Full RGB Beklememiz Oda Güzel).
- Aydınlatma Olarak Çekim Öğleden Sonra 17:15 Çekilmiştir. Sabah Vakti Işık Görüntüsünü Görüyorsunuz.
- Gece Çok Rahat Şekilde Tuşlarımız Görülüyor. Renklerimiz Fn Tuşuyla DEĞİŞMEMEKTEDİR! ScrollLock Tuşuyla Işığımızı Kapatıp Açabiliriz.
Tasarım ve Yazılım :
Yazılım Konusuna Gelirsek Tak-Çalıştır Mantığı Vardır. Ayriyeten Bir Programı YOKTUR!
Alıntıyı görüntüle
- Tasarıma Gelecek Olursak Sol Taraftan Görüşünü Bu Şekilde. Left Shift Büyük ve Küçük Enter Kullanılmış. Hemencicik Alıştım Sorun Olmadı.
- Ayriyeten Yükseklikleri Fark Ederseniz Sanki Ortada Bir Çöküntü Varmış Gibi Gözüküyor
Teknik Özellikler ve Uzun Kullanım :
Klavye Türkçe Q bir klavyedir.
Kumaş ve örgülü bir şekilde kablosu geliyor.
50 milyon tıklama ömrü diyorlar.
Tepkime hızı: 500R/SD.
USB veri formatı: 16 bit.
Çok Hafif Bir Klavye.
Klavyeye Tuşlara Sert Basıldığında İçeri Çöküyor Gibi Oluyor.
Yay Sesi var Ama Space Tuşunda Başka yay Filan Kullanmışlar Sanırım
3 Tuşa Kadar Anti Ghosting Diyorlar Fakat o olsa kaç yazar olmasa kaç yazar
Alıntıyı görüntüle
Tuşu Bildiğimiz Normal
Ses Testi :
Not: video benim değildir. Biraz Daha yüksek sesi var. Blue Switch'mi diye soruyorlardı genelde
Buraya Tıklayarak Bakabilirsiniz.
Link :
A101
DİPNOT :
- Klavye Biraz Pislenmiş Olabilir Temizlemedim hiç
- 55 TL'ye böyle bir klavye aydınlatma vs. güzel fakat sesi iğrenç..
- Şuan'da hala bunu kullanıyorum pek bi sıkıntım yoktu. Fakat Anti-Ghosting Olmadığı için bıktım Klavye Değiştireceğim.
Sorularınız vs. Varsa Altta Belirtebilirsiniz. Herkese İyi Forumlar.