Neler Yeni

Piyasa Düzelmeye Başladı !

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
Dostum düzelme filan yok ne düzelmesi. Satış firmalarının yaptığı yalancı indirimlerle böyle bir kanıya varma.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sıkıntı ekran kartı zaten.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Hocam niye bu kadar boş yaptın niye ben goremiyorum bu fiyatlarin dusmesini
RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum . Son 3 günde çoğu çevre birimi ve donanımın ( gpu hariç ) fiyatları belli oranda normalleşiyor . 2 katına çıkan çevre birimleri normale yakın fiyata dönmeye hafiften başladı . tabii ki büyük bir talep olmazsa düşebilir . Ama oyuncular için önemli olan ekran kartı . Maalesef Ekran Kartları stok sorunu yüzünden 3-4 kat pahalı.
Umarız Covid-19 ve etherum sakinleşirde Gaming Pc lerimizler oyunun tadına varırız
2022 ye kadar düzelmez dimi ona göre yeni pc toplıycam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining gelirlerim 2 katına çıktı ben mutlu
Knk kaç tane ekran kartın var ki

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
2022 ye kadar düzelmez dimi ona göre yeni pc toplıycam
En son eth balon, 1-2 aya düşer diyenler şuan kara kara 4000$ olmasına yanıyor.

Eth düşse bile fiyatlar düzelmez. Çip sorunu denen bir şey var dünyada. Çoğu araç şirketi, bazı modellerinin üretimlerini durdurmuş durumda.

Ben şansıma aralık ayında topladım sistemimi. Geçen sene ağustostan beri 3080 bekliyordum , stoklarda bir kere yakalayabildim. Şimdi de alınmayacak derecede faiş fiyatlara satılıyor.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
En son eth balon, 1-2 aya düşer diyenler şuan kara kara 4000$ olmasına yanıyor.

Eth düşse bile fiyatlar düzelmez. Çip sorunu denen bir şey var dünyada. Çoğu araç şirketi, bazı modellerinin üretimlerini durdurmuş durumda.

Ben şansıma aralık ayında topladım sistemimi. Geçen sene ağustostan beri 3080 bekliyordum , stoklarda bir kere yakalayabildim. Şimdi de alınmayacak derecede faiş fiyatlara satılıyor.
Bende aynı şekilde ekimden beri rtx3060ı bekledim 6.5-7k bütçe vardı nvidia rtx3060 ı 3200tl den başlayan fiyatlarla yazınca sevinmiştim sonuç...

Top Bottom