Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
ankara e.e bölümü ingilizce ve aselsan baya bi alım yapıyor hocam oradan dereceyle mezun olup nasıl 5k alıyorsunuz ?
Ben de anlamadım köfteci Yusuf da daha fazla para veriyorlar

Bergee

80+ Silver
ne enflasyonu kardeşim fiyatı yükselten fırsatçılar (!)
Bizim insanımızda insan değil ki hepsi aç gözlü olmuş. Herkes birbirine geçirmenin peşinde kimsenin kimseye yardımı dokunmuyor artık. Hiçbir şey eskisi gibi değil! Gün geçtikçe insanlarımız da kötüleşiyor. Tek sorun keşke enflasyon olsa. Bu arada savunmuyorum fırsatçısıda aynı diğeri de aynı.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Furkan Uzuntur
(Konu saat 08.10 da açıldı ve bir kaç saat içerisinde dolar 21 kuruş, altın 13 ₺ ve Euro ise 12 kuruş arttı. REZİLLİK)

Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Alıntıyı görüntüle
Onumuzdeki 5 yıl böyle olucaz gibi gözüküyor

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Sene başında maaşıma aldığım zammın üstüne olan artışa göre hesap yaptığımda -2000 ile maaş alıyorum şu anda. (Mesajı yazarken -2010 oldu) Allah sonumuzu hayır etsin.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Olsun alışığız. 20 olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
Bu kulaklar hâlâ" eskiden ölüler morgta kalırdı hastanede doktor bulamazdık şimdikiler nankör reis adam adam dıj gujler ile mücadele ediyor." Diyenleri duyuyor daha da kötüye gideceğiz merak etmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bizim insanımızda insan değil ki hepsi aç gözlü olmuş. Herkes birbirine geçirmenin peşinde kimsenin kimseye yardımı dokunmuyor artık. Hiçbir şey eskisi gibi değil! Gün geçtikçe insanlarımız da kötüleşiyor. Tek sorun keşke enflasyon olsa. Bu arada savunmuyorum fırsatçısıda aynı diğeri de aynı.
Bu ülke insanlara stokçuluk yapmaktan fırsatçılık yapmaktan başka seçenek bırakmıyor ki adam bir ürünü dolar 14 iken alıyor dolar oluyor 17 eee 14 iken aldığı fiyattan satsa yeni fiyattan alırken zarar edecek satmasa stokçu fırsatçı oluyor tamam bizim insanımız da aç gözlü ama sistem az buçuk bunu gerektiriyor yani en azından ben böyle düşünüyorum piyasanın bu kadar oynak olması çok kötü

Bergee

80+ Silver
Bu ülke insanlara stokçuluk yapmaktan fırsatçılık yapmaktan başka seçenek bırakmıyor ki adam bir ürünü dolar 14 iken alıyor dolar oluyor 17 eee 14 iken aldığı fiyattan satsa yeni fiyattan alırken zarar edecek satmasa stokçu fırsatçı oluyor tamam bizim insanımız da aç gözlü ama sistem az buçuk bunu gerektiriyor yani en azından ben böyle düşünüyorum piyasanın bu kadar oynak olması çok kötü
Onlardan bahsetmiyorum zaten hocam o adam mecbur zam yapacak ki tekrar aldığı fiyatın üstünden alacağı için onu kurtarması gerekiyor. Fırsatçılardan kasıt burada yağ stokları o stokları bu stokları var iken depolayan stokçulardan bahsediyorum. Tayyip konuştuktan 2 dakika sonra ev fiyatlarına zam getiren iğrenç insanlardan bahsediyorum. Örneğini yaşadık tanıdık birisi ev alıyordu sözde adam satmaktan vazgeçmiş daha sonra sarı sitede aynı ev tekrar denk düşüyor 200.000 fark ile :D Sonra adamı arıyorlar farklı numaradan gidip görüşmek için gidiyorlar görüşüyorlar 100.000 düşürüp fiyatı öyle alıyorlar ama yine 100.000 fazla verdiler yazık yani. 100.000₺ için kim bilir kaç ay sene çalışıyor insanlar yazık gerçekten.

Kadir_1987

80+ Silver
Silindi.

Son düzenleme:
Top Bottom