Neler Yeni

Piyasadaki tüm RAM'lerin kalite sınıflandırmaları hakkında...

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bunu listelemek cok zor cunku ayni marka model ramin bile farkli cipleri cikabiliyor. Kisaca ozetlemek gerekirse

1648638971722.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama bir şey çıkartabilirim ama bu konuda çoğu Rami gömmem gerekecek. Çünkü piyasada satılan çoğu bellek sabit bir çipe sahip değil
Evet o çip meselesi çok detaya indirtiyor ama bunu yaparsınız çok büyük bir fayda sağlarsınız ve ileriye dönük bakılırsa da bu yapmış olacağınız rehberin aynısını RAM den sonra PSU içinde yapsanız herkesin takdirini toplarsınız bir daha da "şu psu iyi mi?, şu alınır mı? , bu ram kötümü" tarzı konuları forumdan arındırmış olursunuz ve onure edersiniz. Bence Abdullah Hacıgül'de bu rehber konu işini sonuna kadar destekler (y)

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Çipun B-Die'dir ama versiyon 4.32'dir :uzgunpeepo:
Corsair gene aciklamasi yapilabilir. Ama gecen revdeisdou da dedi MICRON REV B lerde ayni marka model olmasina ragmen 2 farkli cip kullaniliyormus. O yuzden spesifik olarak hangi ram modelinde hangi cip var oldugunu anlamak asiri zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Corsair gene aciklamasi yapilabilir. Ama gecen revdeisdou da dedi MICRON REV B lerde ayni marka model olmasina ragmen 2 farkli cip kullaniliyormus. O yuzden spesifik olarak hangi ram modelinde hangi cip var oldugunu anlamak asiri zor
Ben de programdan vs. ss'leri atmıştım revdeisdou'ya o da bana versiyonunu 4.32 buna o.c. yapmak mantıksız dedi. Ben de kaldım öleo.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Ama yapılırsa samimiyetimle söylüyorum takdire şayan bir hareket olur

@bana beko derler bana ömer derler
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Front Man dostumuz yapmış başka bir forumda.

Son düzenleme:
Top Bottom