Başka kasa önerir misiniz ? bunu sadece malum mağaza satıyor![]()
DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.899,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunu da mölomm sötö sotoyor o yozdon olomoz
Kardeş sıkıntılı mısın ? S1nerji firmasının rezilliğini bütün türkiye duydu gördü. Hatta şunu da söyleyim. Bu rezilliker yaşanmadan evvel 2 sene önce oradan anakart aldım. Ssd soğutucusunu kırık gönderdiler. Adamları aradım telefonla. Bizlik bir şey yok gidin kargoculara tutanak tutturun dediler. Kutunun dış kısmında hiçbir hasar yoktu üstelik. Rezil rüsva ettiler beni. Şimdi söyle bana bu firmadan bir şey alır mıyım artık ? Sen de olsan sen de almazsın dimi. Bu kadar şeyin üstüne hala s1nerjiyi savunuyorsan artık senin s1nerji firmasının bir personeli olduğuna inanmaya başlayacam başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.bunu da mölomm sötö sotoyor o yozdon olomoz
kasa alıyorsun hocam kasa kargoda yok etmezlerse bir halt olmaz ve böyle ürün alırken nerden olursa olsun kutuyu açarken video ile açman lazım bunu öğrenemediysen benim sorunum değil kırık gelmesi her firmada rezillik var sonucunda çözüme ulaşılıyor mu o önemli zorda olsaKardeş sıkıntılı mısın ? S1nerji firmasının rezilliğini bütün türkiye duydu gördü. Hatta şunu da söyleyim. Bu rezilliker yaşanmadan evvel 2 sene önce oradan anakart aldım. Ssd soğutucusunu kırık gönderdiler. Adamları aradım telefonla. Bizlik bir şey yok gidin kargoculara tutanak tutturun dediler. Kutunun dış kısmında hiçbir hasar yoktu üstelik. Rezil rüsva ettiler beni. Şimdi söyle bana bu firmadan bir şey alır mıyım artık ? Sen de olsan sen de almazsın dimi. Bu kadar şeyin üstüne hala s1nerjiyi savunuyorsan artık senin s1nerji firmasının bir personeli olduğuna inanmaya başlayacam başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.
bu kasaları da satan başka yer yok zaten bunlardan daha kaliteli oluppKardeş sıkıntılı mısın ? S1nerji firmasının rezilliğini bütün türkiye duydu gördü. Hatta şunu da söyleyim. Bu rezilliker yaşanmadan evvel 2 sene önce oradan anakart aldım. Ssd soğutucusunu kırık gönderdiler. Adamları aradım telefonla. Bizlik bir şey yok gidin kargoculara tutanak tutturun dediler. Kutunun dış kısmında hiçbir hasar yoktu üstelik. Rezil rüsva ettiler beni. Şimdi söyle bana bu firmadan bir şey alır mıyım artık ? Sen de olsan sen de almazsın dimi. Bu kadar şeyin üstüne hala s1nerjiyi savunuyorsan artık senin s1nerji firmasının bir personeli olduğuna inanmaya başlayacam başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.
Kardeş sıkıntılı mısın ? S1nerji firmasının rezilliğini bütün türkiye duydu gördü. Hatta şunu da söyleyim. Bu rezilliker yaşanmadan evvel 2 sene önce oradan anakart aldım. Ssd soğutucusunu kırık gönderdiler. Adamları aradım telefonla. Bizlik bir şey yok gidin kargoculara tutanak tutturun dediler. Kutunun dış kısmında hiçbir hasar yoktu üstelik. Rezil rüsva ettiler beni. Şimdi söyle bana bu firmadan bir şey alır mıyım artık ? Sen de olsan sen de almazsın dimi. Bu kadar şeyin üstüne hala s1nerjiyi savunuyorsan artık senin s1nerji firmasının bir personeli olduğuna inanmaya başlayacam başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.
Allah aşkına bugüne kadar aldığın her ürünün videosunu mu çekiyorsun sen bu nasıl bir mantık. Normali şudur , adamlar kargoya verirler. Kargo geldiğinde dış kısmında hasar varsa kargocuya tutanak tutturulur yoksa şayet teslim alınır. Bitti bu kadar basit. Video çekmekle niye uğraşacam ? Adamlar adam gibi paketleyip göndersinler bundan banane bu benim sorunum mu ? Bugüne kadar tonlarca alışveriş yaptım. Mesela teknobiyotik sitesinden sıvı soğutucu aldım. Dış kutuda hiçbir sıkıntı yoktu. Açtım kutuyu ve radyatör fanlarından biri kırık çıktı. Hemen firmayı aradım , gönderin bize dediler. Yolladım ve kırık olan fanı değiştirip geri postaladılar. İşte hizmet budur. Olması gereken aynen budur. Bu özeni göstermeyen hiçbir firmadan da ne alışveriş yaparım ne de alışveriş YAPTIRTIRIMkasa alıyorsun hocam kasa kargoda yok etmezlerse bir halt olmaz ve böyle ürün alırken nerden olursa olsun kutuyu açarken video ile açman lazım bunu öğrenemediysen benim sorunum değil kırık gelmesi her firmada rezillik var sonucunda çözüme ulaşılıyor mu o önemli zorda olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasaları da satan başka yer yok zaten bunlardan daha kaliteli olupp
iyi sen çekme hacı qp den bile ürün alırken adamlar dış kutuya video çekin yazıyor adamlarAllah aşkına bugüne kadar aldığın her ürünün videosunu mu çekiyorsun sen bu nasıl bir mantık. Normali şudur , adamlar kargoya verirler. Kargo geldiğinde dış kısmında hasar varsa kargocuya tutanak tutturulur yoksa şayet teslim alınır. Bitti bu kadar basit. Video çekmekle niye uğraşacam ? Adamlar adam gibi paketleyip göndersinler bundan banane bu benim sorunum mu ? Bugüne kadar tonlarca alışveriş yaptım. Mesela teknobiyotik sitesinden sıvı soğutucu aldım. Dış kutuda hiçbir sıkıntı yoktu. Açtım kutuyu ve radyatör fanlarından biri kırık çıktı. Hemen firmayı aradım , gönderin bize dediler. Yolladım ve kırık olan fanı değiştirip geri postaladılar. İşte hizmet budur. Olması gereken aynen budur. Bu özeni göstermeyen hiçbir firmadan da ne alışveriş yaparım ne de alışveriş YAPTIRTIRIM
Ek olarak şuna bakılabilir ama siteyi bilmiyorum (Daha önce DA'dakiler alışveriş yapıyordu diye hatırlıyorum.):
benimle yaşadığı konuda da aynı teopkiyi vermişti o arkadaş sıkıntılı cevap yazma engelle geçKardeş sıkıntılı mısın ? S1nerji firmasının rezilliğini bütün türkiye duydu gördü. Hatta şunu da söyleyim. Bu rezilliker yaşanmadan evvel 2 sene önce oradan anakart aldım. Ssd soğutucusunu kırık gönderdiler. Adamları aradım telefonla. Bizlik bir şey yok gidin kargoculara tutanak tutturun dediler. Kutunun dış kısmında hiçbir hasar yoktu üstelik. Rezil rüsva ettiler beni. Şimdi söyle bana bu firmadan bir şey alır mıyım artık ? Sen de olsan sen de almazsın dimi. Bu kadar şeyin üstüne hala s1nerjiyi savunuyorsan artık senin s1nerji firmasının bir personeli olduğuna inanmaya başlayacam başka hiçbir açıklaması olamaz bunun.