Neler Yeni

Piyasanın en kaliteli psu'su hangisi ?

tiger1

80+ Bronze
Online bence önemli mesela benim server de takılı aküsü bitti diye şuan ups yi çıkarttım bazı zamanlarda nadir de olsa dalgalanmalar oluyor bunlar UPS varken olmuyordu.
Anlamadınız sanırım. 2 çeşit ups var ya hani. Bir online ups var bir de line-interactive ups var. Benim alacağım line. Fakat online ups'ler farklı. İkisi arasındaki farkı biliyor musunuz ? Online almaya gerek var mı yani onu merak ettim. Koruma anlamında bir fark var mı ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Anlamadınız sanırım. 2 çeşit ups var ya hani. Bir online ups var bir de line-interactive ups var. Benim alacağım line. Fakat online ups'ler farklı. İkisi arasındaki farkı biliyor musunuz ? Online almaya gerek var mı yani onu merak ettim. Koruma anlamında bir fark var mı ?
Tamam canım bende diyorum ki online daha alırsan daha iyi olur. Sana powerful güzel bir ups önereyim hatta.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

tiger1

80+ Bronze
Sistemin 1000W çekmeyecek o kadar yüksek güce ihtiyacın varsa tabi başka planlarında olabilir istersen aynı markanın 3000kva olanı da mevcut ama arada ciddi fiyat farkı var.
Hocam tamamdır 3000 VA olanını takibe aldım. Şimdi sizi de fazla meşgul etmek istemiyorum ayrı bir konu açacam. Fakat size son olarak şunu sorayim. Bu markanın line-interactive modeli baya sessizmiş. Aslında sizle konuşana kadar onu alacaktım fakat siz almayın deyince tekrardan düşündüm bu konuyu kafam karıştı. Line modeller yeterli korumayı sağlıyamıyor mu ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam tamamdır 3000 VA olanını takibe aldım. Şimdi sizi de fazla meşgul etmek istemiyorum ayrı bir konu açacam. Fakat size son olarak şunu sorayim. Bu markanın line-interactive modeli baya sessizmiş. Aslında sizle konuşana kadar onu alacaktım fakat siz almayın deyince tekrardan düşündüm bu konuyu kafam karıştı. Line modeller yeterli korumayı sağlıyamıyor mu ?
Est. önemli değil de bende konuya süper hakim değilim daha iyi bilen birileri çıkar, yeni konu açman iyi olur. Benim bildiğim online daha iyi alırken araştırmıştım ve tavsiyeler de hep online almam üzerineydi zaten kurulumcum online UPS diye ısrarcı olmuştu ki kendisi kolay kolay masrafa sokmayan biri. Hatta bana önerdiği ürün sana ilk attığım linkteki üründü.

tiger1

80+ Bronze
Est. önemli değil de bende konuya süper hakim değilim daha iyi bilen birileri çıkar, yeni konu açman iyi olur. Benim bildiğim online daha iyi alırken araştırmıştım ve tavsiyeler de hep online almam üzerineydi zaten kurulumcum online UPS diye ısrarcı olmuştu ki kendisi kolay kolay masrafa sokmayan biri. Hatta bana önerdiği ürün sana ilk attığım linkteki üründü.
Tamamdır şimdi netleştirdim. Powerfull önerdiniz sanırım. şu modelini alıyorum o halde : https://www.akakce.com/kesintisiz-g...-pse-1103-3-000-va-online-fiyati,4718560.html

Fanları sesli çalışacak haliyle. Siz ses sorununu nasıl çözdünüz oda dışına koyup bilgisayarın oraya kablo mu çektiniz yoksa ups'nin içindeki fanları mı değiştirdiniz ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,389
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır şimdi netleştirdim. Powerfull önerdiniz sanırım. şu modelini alıyorum o halde : https://www.akakce.com/kesintisiz-g...-pse-1103-3-000-va-online-fiyati,4718560.html

Fanları sesli çalışacak haliyle. Siz ses sorununu nasıl çözdünüz oda dışına koyup bilgisayarın oraya kablo mu çektiniz yoksa ups'nin içindeki fanları mı değiştirdiniz ?
Ben zaten gürültülü ortamda çalıştığım için sesini hiç duymuyorum hatta sesli çalıştığını senden duyuyorum. Etraftaki sesler bastırıyor.

The Semih

80+ Gold
Hocam şurda en altlarda olumsuz yorumlar okudum

Başka bir sitede de birinin sistemi yanmış da onu bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emredersiniz komutanım
Madem bu kadar titizsin UPS al PSU dan daha önemli asker.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Asus Rog Thor
Msi MEG
Aklıma şimdilik bunlar geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR