Neler Yeni

Piyasanın en kaliteli psu'su hangisi ?

tiger1

80+ Bronze
Bak high power thermaltake cooler master cosrair fsp bunlarda msı'daki kadar iyi bir soğutma göremezsin msı bide mini bir modüler haline sahip kutu içeriği kabloları sağlamdır yani premium bir içeriğe sahip msı uzun ömürlülük konusundada diğerlerinden kat kat iyidir mesela high power düzenli bakım yaparsan 12 senede gider corsair cooler master'da aynı şekilde thermaltake eski seri bu şekildedir msı genelde serin çalışır fanını pek açmaz açarsada baya düşük devirde açar fsp boştur mesela teneke gibi hissiyat verir thermaltake yeni seriside bu şekildeydi birkaç psu denemiştim
Hocam yanlış anlamazsanız eğer acaba msi firmasında çalışıyor olabilir misiniz :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.

Osmantrk

80+
oooo şimdi farkettim hem atx 3.1 hem 1650 watt. Tamamdır hedef belirlendi.

Buydu sanırım sizin attığınız.
hocam bu watt çok fazla :D ama yine de tercih sizin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar korkuyorsan hiç dizme sistemi anksiyeten çıkar. Attığın UPS fazla fazla yeterli sana PSU olarak da attığım LİNK' te ki ürünü al geç 10K ve üstü PSU'ya para sadece 5090 takmak için gereksiz masraf.
aga bu ups elektrik kesintilerinde devreye girmesi amaçlı kullanılıyor dimi ?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O attığının 1200'lüğü almayı düşünüyordum. Aynı kalite mi ikisi de ?
Evet aynı kalitede zaten üst seviye de FSP üzmez kötü ürünü yok. Fiyat farkı azsa 1200 olanı al, için rahat etsin.

tiger1

80+ Bronze
Reis bence abartıyorsun adam akıllı 850W Bile yeter 1650W ı ne yapacaksın.
Zaten UPS de varmış yeter.
Orası da doğru. Yalnız şöyle bir şey var hocam anlayamadım. 2 tane fsp 1200 watt var. Aralarında 1300 tl fark var. Modelleri falan da aynı. Ne iş bu çözemedim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam bu watt çok fazla :D ama yine de tercih sizin.

aga bu ups elektrik kesintilerinde devreye girmesi amaçlı kullanılıyor dimi ?
Evet koruma ve kısa süreli jeneratör amaçlı. Kendi aküsü var yani elektrik teknik olarak kesilmiyor :D Olası bir durumda sorun sadece UPS' ye olur sistemi korur. Zaten evinde elektrik sorununuz yoksa psu ya da sistemin zarar görmesi çok düşük ihtimal. PSU'ya yüksek paralar verene kadar elektrik alt yapısı yeniden yapılır :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Arda doğan
Hocam yanlış anlamazsanız eğer acaba msi firmasında çalışıyor olabilir misiniz :D
Yok ama inceleme fırsatım baya oldu çoğu markayı 2.elden sürekli sistem toplaya toplaya

Aykut D.

80+ Gold
Siz bu 4ünden hangisi dersiniz ? Yerimde olsanız hangisini seçersiniz yani ?

O halde şuan psu alırsam elimde patlar. Korkutmayın beni :D
Seasonic focus tr'de 750 üstü yok sanırsam ama en iyi psulardan en iyilerinden biride bu gen 5 olanı tr'de yok sanırsam bu modelin .

Gurkanpiro

80+ Platinum
Seasonic focus tr'de 750 üstü yok sanırsam ama en iyi psulardan en iyilerinden biride bu

bunlara bu kadar para vermek sacmalık resmen

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Orası da doğru. Yalnız şöyle bir şey var hocam anlayamadım. 2 tane fsp 1200 watt var. Aralarında 1300 tl fark var. Modelleri falan da aynı. Ne iş bu çözemedim

Atx3 pcie5 yani Gen5 olanı alacaksın.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
.
Evet koruma ve kısa süreli jeneratör amaçlı. Kendi aküsü var yani elektrik teknik olarak kesilmiyor :D Olası bir durumda sorun sadece UPS' ye olur sistemi korur. Zaten evinde elektrik sorununuz yoksa psu ya da sistemin zarar görmesi çok düşük ihtimal. PSU'ya yüksek paralar verene kadar elektrik alt yapısı yeniden yapılır :D
10K ya elektrik altyapısını biraz zor değiştiririz kral :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar sistemimi güncelliyorum ve en çok korktuğum bileşene geldi sıra. Psu olarak paraya sonuna kadar kıymaya hazırım. En iyi donanımlarla üretilen en iyi psuyu arıyorum. Ne önerirsiniz ? +1200 watt lazım.
Rajintek yeterli gibi aslında 1200w a cidden gerek var mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Mehmet Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183