Neler Yeni

Piyasanın en kaliteli psu'su hangisi ?

tiger1

80+ Bronze
Atx3 pcie5 yani Gen5 olanı alacaksın.
Teşekkür ediyorum. Bu arada bir şey daha danışcam sana furkancım. Az önce attığım ups line-interactive. Sence online almaya gerek var mı ? İlk başta online düşünüyordum fakat çok ses yapıyor diye korkuttu beni vazgeçtim. Sen ne dersin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rajintek yeterli gibi aslında 1200w a cidden gerek var mı?
Hocam 5090 kullanacağım için sanırım gerek var.

Düne kadar ben de be-quiet 1500 watt olanı düşünüyordum fakat araştırınca markaya güvenim kalmadı. Kimisinin güç kaynağından dumanlar falan çıkmış kimisinin sistemi yanmış. Katiyen vazgeçtim hocam.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Fırat divitci
Bak high power thermaltake cooler master cosrair fsp bunlarda msı'daki kadar iyi bir soğutma göremezsin msı bide mini bir modüler haline sahip kutu içeriği kabloları sağlamdır yani premium bir içeriğe sahip msı uzun ömürlülük konusundada diğerlerinden kat kat iyidir mesela high power düzenli bakım yaparsan 12 senede gider corsair cooler master'da aynı şekilde thermaltake eski seri bu şekildedir msı genelde serin çalışır fanını pek açmaz açarsada baya düşük devirde açar fsp boştur mesela teneke gibi hissiyat verir thermaltake yeni seriside bu şekildeydi birkaç psu denemiştim
MSI'ın psuları çok da kaliteli değil haberin olsun. MPG psu'su ptm pro'dan daha kötü değerler veriyor mesela. RMX shiftten daha kötü değerler veriyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Mehmet Aslan
Teşekkür ediyorum. Bu arada bir şey daha danışcam sana furkancım. Az önce attığım ups line-interactive. Sence online almaya gerek var mı ? İlk başta online düşünüyordum fakat çok ses yapıyor diye korkuttu beni vazgeçtim. Sen ne dersin ?

Hocam 5090 kullanacağım için sanırım gerek var.

Düne kadar ben de be-quiet 1500 watt olanı düşünüyordum fakat araştırınca markaya güvenim kalmadı. Kimisinin güç kaynağından dumanlar falan çıkmış kimisinin sistemi yanmış. Katiyen vazgeçtim hocam.
Hocam bu üründe mi olmuş ? Çok prestijli bir markadır aslında , belki baktığınız olaylar eski olaylardır veya farklı bir modeldir. Link atabilme imkanınız varsa incelemek isterim.

tiger1

80+ Bronze
Hocam bu üründe mi olmuş ? Çok prestijli bir markadır aslında , belki baktığınız olaylar eski olaylardır veya farklı bir modeldir. Link atabilme imkanınız varsa incelemek isterim.
Hocam şurda en altlarda olumsuz yorumlar okudum

Başka bir sitede de birinin sistemi yanmış da onu bulamadım.

Soruya göre cevap almışın ozaman en iyi fiyat performans PSU sorucaksın.
Emredersiniz komutanım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Arda doğan
MSI'ın psuları çok da kaliteli değil haberin olsun. MPG psu'su ptm pro'dan daha kötü değerler veriyor mesela. RMX shiftten daha kötü değerler veriyor.
Fiyatına göre iyi

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar sistemimi güncelliyorum ve en çok korktuğum bileşene geldi sıra. Psu olarak paraya sonuna kadar kıymaya hazırım. En iyi donanımlarla üretilen en iyi psuyu arıyorum. Ne önerirsiniz ? +1200 watt lazım.
Niye 1200 watt. Sistem parçaları neler

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Fırat divitci
Fiyatına göre iyi
Daha uygun fiyata ptm pro 1200w var. Değerleri daha iyi, watt'ı yüksek. Daha serin çalışıyor, daha sessiz çalışıyor. MPG almak için 1 tane bile sebep yok mesela. Çünkü fiyatına göre iyi diyosun ama daha uyguna her şeyi daha iyi psu'lar var.

YazılımKafa

80+ Silver
Sistemi güncelliyorum hocam. Ocak ayında 5090 alacağımdan ötürü sistemi ona göre hazırlıyorum. İşlemci de 7800x3d alacam veya 9800x3d çıkarsa onu alırım.
Öyle bir bütçeye çıkıyorsan mantıklı tabi. Arkadaşlar güzel modeller atmış zaten. İyi günler

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Arda doğan
Daha uygun fiyata ptm pro 1200w var. Değerleri daha iyi, watt'ı yüksek. Daha serin çalışıyor, daha sessiz çalışıyor. MPG almak için 1 tane bile sebep yok mesela. Çünkü fiyatına göre iyi diyosun ama daha uyguna her şeyi daha iyi psu'lar var.
Ben incelediklerime kıyasla sundum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Online bence önemli mesela benim server de takılı aküsü bitti diye şuan ups yi çıkarttım bazı zamanlarda nadir de olsa dalgalanmalar oluyor bunlar UPS varken olmuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,105
Üyeler
165,461
Son üye
ssefakrk
Top Bottom